No SSO cookie

Massa: As fi putut prinde podiumul

voteaza
(0/ 0)
Massa: As fi putut prinde podiumul
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Felipe Massa este de parere ca ar fi putut incheia cursa de la Sepang macar pe pozitia a treia, daca prima oprire la boxe nu ar fi fost intarziata de o problema la unul din pneurile din fata ale monopostului sau.

 
 
Brazilianul Felipe Massa a declarat la finele Marelui Premiu de Formula 1 al Malaeziei ca ar fi putut ocupa o pozitie pe podiumul cursei daca prima oprire la boxe efectuata de el nu ar fi fost atat de lenta.

Pilotul brazilan ocupa locul cinci in momentul in care a efectuat primul pit-stop, dar o problema cu pneul din stanga fata al monopostului sau a prelungit acea oprire la boxe si l-a facut pe Massa sa revina pe circuit doar pe pozitia a opta. Massa a mai recuperat pana la final, reusind pana la urma sa incheie cursa pe locul cinci.

'' A fost mare pacat ca am pierdut acele secunde la prima oprire, pentru ca sunt aproape sigur ca m-as fi putut lupta pentru podium daca nu s-ar fi intamplat acest lucru. ''
a declarat Felipe Massa, cel care a incheiat cursa de la Sepang la aproximativ 11 secunde de ocupantul locului trei, germanul Nick Heidfeld.

Pilotul brazilian s-a referit si la performantele de care este capabila masina Ferrari in acest moment, declarand ca mai este mult de munca pana cand aceasta se poate compara la viteza bruta cu masinile Red Bull si McLaren. De asemenea, Massa este de parere ca masinile Ferrari trebuie sa fie capabile de mai multa viteza in calificari, deoarece in cursa lucrurile stau mai bine pentru scuderia italiana.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1325 :: 22.11MB