No SSO cookie

Marele Premiu de Formula 1 al Turciei va fi live pe masini.ro

voteaza
(0/ 0)
Marele Premiu de Formula 1 al Turciei va fi live pe masini.ro
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Marele Premiu de Formula 1 al Turciei, care se va disputa duminica 8 mai, incepand cu ora 15, va fi transmis in direct de siteul masini.ro.

 
 

Siteul masini.ro aduce o noua surpriza fanilor de Formula 1 din Romania. Astfel, asa cum v-a obisnuit deja in acest debut de sezon, Marele Premiu al Turciei va fi transmis in direct, in format live text, incepand cu ora 15, in ziua de duminica 8 mai.

Transmisiunea live text masini.ro reprezinta alternativa perfecta pentru fanii Formula 1 care nu pot urmari in format video cursa, care sunt prea ocupati sau care pur si simplu au cablu de la alt furnizor decat... stim noi cine. Astfel, veti putea vedea in timp real care este ordinea in cursa, cine depaseste pe cine, cine a oprit cand la boxe si cine a abandonat si de ce.

Mai mult decat atat, transmisiunile live text masini.ro va ofera si amanunte pe care nu le-ati putea vedea la televizor legate de strategii, opriri la boxe, motive ale abandonurilor sau depasirilor sau chiar declaratii ale pilotilor sau oficialilor imediat dupa abandonuri.

Fiti asadar alaturi de noi duminica, incepand cu ora 15, intr-o cursa in care Sebastian Vettel, campionul mondial en-titre, este din nou mare favorit, urmand sa plece din pole-position. In continuarea grilei de start vor pleca in cursa de la Istanbul Mark Webber, Nico Rosberg, Lewis Hamilton, Fernando Alonso si Jenson Button.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0932 :: 15.05MB