No SSO cookie

Marele Premiu al Bahrainului, in pericol

voteaza
(0/ 0)
Marele Premiu al Bahrainului, in pericol
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul sezon de Formula 1 ar putea debuta mai tarziu decat era programat, situatia politica si sociala din Bahrain, acolo unde ar trebui sa aiba loc primul mare premiu al anului, fiind una deosebit de nelinistita.

 
 
Debutul noului sezon de Formula 1 ar putea fi amanat, in conditiile in care Marele Premiu de la Bahrain, cel care este programat sa deschida calendarul Marelui Circ, este in pericol de a fi anulat din cauza tensiunilor politice crescande din interiorul statului asiatic.

Protestele impotriva monarhiei din Bahrain s-au intensificat in ultimele zile in lumina evenimentelor recente din Tunisia si Egipt, doi oameni fiind ucisi dupa interventia autoritatilor de inabusire a revoltelor.

In aceste conditii, Bernie Ecclestone este ingrijorat ca Marele Premiu de Formula 1 programat in Bahrain ar putea fi folosit de protestatarii anti-guvern pentru a atrage atentia asupra situatiei din tara. '' Monitorizam situatia cu mare atentie si stim ca va trebui sa luam o decizie foarte rapid. '' a declarat boss-ul Formula 1, cel care a marturisit ca ii este teama de evenimente violente.

Decizia lui Ecclestone va trebui sa fie luata in mai putin de doua saptamani, in conditiile in care sesiunea de teste dinaintea Marelui Premiu ar trebui sa aiba loc pe 3 martie, ceea ce ar insemna ca echipele ar ajunge in Bahrain din jurul datei de 28 februarie. Mai exista si posibilitatea anularii sau mutarii testelor si desfasurarii Grand Prix-ului, dar este greu de crezut ca situatia se va linisti in Asia pana la 11 martie, atunci cand Marele Circ ar trebui sa aiba prima reprezentatie a anului 2011.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1774 :: 22.17MB