No SSO cookie

Marele Premiu al Bahrainului, anulat

voteaza
(0/ 0)
Marele Premiu al Bahrainului, anulat
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Marele Premiu de Formula 1 al Bahrainului nu va mai avea loc, asa cum era programat, in luna martie a anului, sezonul din F1 urmand sa debuteze la sfarsitul lunii, cu Grand Prix-ul Australiei.

 
 
Marele Premiu de Formula 1 al statului Bahrain, care era programat sa deschida sezonul 2011 din Marele Circ, a fost anulat pe fondul situatiei politice si sociale din interiorul statului asiatic.

Anuntul privind acest lucru a fost facut public in numele printului Bahrainului si se referea mai degraba la o amanare, decat la o anulare a cursei, cu toate ca este greu de crezut ca se mai poate face loc pentru o cursa spre sfarsitul celui mai incarcat sezon din istoria F1.


'' In prezent, atentia intregii natiuni este concentrata pe construirea unui nou dialog pentru Bahrain. '' a declarat printul statului asiatic, adaugand: '' Cu toate ca Bernie Ecclestone a lasat cu eleganta decizia cu privirea la organizarea cursei in seama Bahrainului, nefacand nicio presiune la adresa noastra, am considerat vital pentru tara sa se concentreze pe probleme stringente legate de interesul national si sa lase organizarea cursei de Formula 1 pentru o data ulterioara. ''

Anularea Marelui Premiu al Bahrainului atrage dupa sine si anularea sesiunii de teste finale care urma sa aiba loc pe acelasi circuit, in data de 3 martie. Se asteapta totusi ca aceasta sesiune de teste sa fie inlocuita cu o alta, care ar urma sa se desfasoare cel mai probabil pe circuitul de la Barcelona, in timp ce debutul sezonului va fi amanat pentru cursa australiana din data de 27 martie.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0730 :: 17.78MB