No SSO cookie

Mansell: Atentie la McLaren!

voteaza
(0/ 0)
Mansell: Atentie la McLaren!
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Nigel Mansell ii vede pe Lewis Hamilton si pe Jenson Button printre marii favoriti ai viitorului sezon de Formula 1.

 
 
Nigel Mansell, fost campion mondial in Formula 1 in 1992, a declarat ca il vede atat pe Lewis Hamilton, cat si pe Jenson Button printre favoritii la titlul mondial din 2011.

Cei doi britanici au incheiat sezonul 2010 in afara podiumului, dupa Sebastian Vettel, Fernando Alonso si Mark Webber, dar au toate sansele sa fie printre protagonistii din sezonul viitor, potrivit fostului mare pilot al echipelor Ferrari si McLaren.

Mansell crede ca si masinile McLaren vor fi mult mai puternice in 2011, in conditiile in care inginerii de acolo au invatat din greselile lor, greseli pe care cel mai probabil nu le vor mai repeta.

Britanicul in varsta de 57 de ani s-a referit si la Michael Schumacher, despre a carui revenire a spus ca nu poate fi considerata inca o decizie eronata. Acest lucru o sa poata fi cel mai bine judecat sezonul urmator, cand germanul va fi conectat la tensiunea F 1 cu adevarat si va primi si o masina mai valoroasa din partea unui Ross Brawn extrem de talentat, dar care nu a putut inca sa-si arate calitatile la Mercedes.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1198 :: 22.18MB