No SSO cookie

Maldonado va fi penalizat pe grila de la Abu Dhabi

voteaza
(0/ 0)
Maldonado va fi penalizat pe grila de la Abu Dhabi
Formula 1 · · 2 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pilotul venezuelan de Formula 1 Pastor Maldonado va fi retrogradat zece pozitii pe grila de start a cursei din Abu Dhabi, acesta fiind nevoit sa depaseasca limita de opt motoare folosite pe parcursul unui sezon.

 
 

Pilotul venezuelan de Formula 1 Pastor Maldonado va fi penalizat in viitoarea cursa de la Abu Dhabi. Maldonado va lua startul cu zece pozitii mai jos decat locul ocupat in calificari din cauza faptului ca va fi nevoit sa foloseasca al noualea sau motor in acest sezon.

Pilotul Williams a avut un week-end de cosmar in India, in ciuda faptului ca masina sa parea mai competitiva decat in ultima vreme. Astfel, sud-americanul a trebuit sa schimbe un motor dupa prima sesiune de antrenamente, pentru ca in cursa, in momentul in care se afla pe locul 12, sa fie obligat sa abandoneze din cauza unei probleme la cutia de viteze.

Mark Gillan, unul din inginerii sefi Williams a confirmat oficial ca Maldonado va folosi al noualea motor din 2011 in Abu Dhabi, fapt care ii va atrage o penalizare. '' In cazul in care nu vom mai avea probleme tehnice, vom putea sa ne clasam in primii zece in calificari. Din nefericire, nu ne vom putea pastra pozitia deoarece Pastor va utiliza al noualea motor din acest an si va fi retrogradat pe grila. '' a spus Gillan.

Maldonado a debutat in Formula 1 in acest sezon si, in ciuda catorva evolutii reusite si a catorva sclipiri, nu a acumulat decat un punct pana acum. Pozitia venezuelanului la Williams pentru sezonul viitor este in pericol, Kimi Raikkonen fiind foarte aproape de a semna un contrat cu echipa britanica.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (2)

scris de carmenflorin

orice regula trebuie respectata

scris de sims

destul de mare penalizarea

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1386 :: 22.11MB