No SSO cookie

Maldonado tinteste puncte in Australia

voteaza
(0/ 0)
Maldonado tinteste puncte in Australia
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pastor Maldonado, venezuelanul care urmeaza sa debuteze in Formula 1 la Melbourne, la finele acestei saptamani, a declarat ca isi doreste sa inceapa in forta si sa obtina cateva puncte de la prima sa cursa.

 
 
Venezuelanul Pastor Maldonado a declarat ca-si doreste sa faca un debut in forta in Formula 1 si ca are ca obiectiv obtinerea de puncte inca din prima cursa a sezonului, cea care se va desfasura in Australia, la Melbourne.

Maldonado l-a inlocuit pe germanul Nico Hulkenberg la Williams si in ciuda speculatiilor conform carora ar fi fost ales mai degraba datorita considerentelor financiare decat pe baza talentului sau pentru a pilota in F1, sud-americanul a avut o perioada de teste extrem de incurajatoare.

'' Ma simt mai mult decat pregatit sa-mi incep primul sezon in Formula 1. '' a declarat Maldonado cu doar cateva zile inaintea cursei de la Melbourne, adaugand:
'' Am efectuat suficiente teste, am petrecut destul timp si la simulator, acum de-abia astept sa concurez in sfarsit. O sa fie un weekend extrem de palpitant, iar telul meu este sa inchei cursa bine si sa obtin cateva puncte.''

Si coechipierul lui Maldonado, veteranul Rubens Barrichello, s-a declarat extrem de nerabdator inaintea debutului oficial al sezonului. Brazilianul a mai spus si ca ii place sa-si fixeze teluri extrem de ambitioase si ca isi doreste sa obtina o clasare cat mai buna la Melbourne.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0880 :: 22.11MB