No SSO cookie

LIVE, duminica, ora 15:00: MP de Formula 1 Singapore

voteaza
(0/ 0)
LIVE, duminica, ora 15:00: MP de Formula 1 Singapore
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Masini.ro transmite in direct, in format live text, Marele Premiu de Formula 1 al statului Singapore, duminica 25 septembrie, incepand cu ora 15:00.

 
 

Asa cum probabil v-ati obisnuit, site-ul masini.ro transmite in direct a paisprezecea etapa a sezonului 2011 de Formula 1. Duminica 25 septembrie, incepand cu ora 15:00, veti fi tinuti conectati cu toate evenimentele care se petrec pe circuitul din Singapore.

Cursa din aceasta duminica se anunta extrem de interesanta din mai multe motive. In primul rand, circuitul asiatic este unul extrem de asemanator cu cel din Monaco, multi piloti avand mari probleme de adaptare la conditiile acestuia.

In al doilea rand, conditiile meteorologice ar putea fi de asa natura incat sa creeze haos si ''spectacol'', furtuni puternice avand sanse mari sa se petreaca duminica in Singapore. Nu in ultimul rand, etapa a 14-a din 2011 ar putea sa-i aduca deja din punct de vedere matematic titlul mondial lui Sebastian Vettel.

Germanul va pleca de altfel din pole-position duminica, dupa ce a calcat totul in picioare din nou in calificari. Vettel va fi urmat de coechipierul sau de la Red Bull, australianul Mark Webber, in vreme ce Jenson Button si Lewis Hamilton vor lua startul din linia a doua a grilei. Linia a treia va fi acaparata de pilotii Ferrari, Fernando Alonso si Felipe Massa, primul dintre acestia avand sanse bune, dupa ce a aratat in antrenamente, sa intre in calculele pentru victorie.

Avem asadar toate premisele pentru o cursa echilibrata si captivanta, asa ca nu aveti nimic altceva de facut decat sa fiti alaturi de masini.ro inca de la turul de incalzire dinaintea cursei si pana la finele Marelui Premiu al statului Singapore si nu uitati sa folositi butonul de refresh al browserului dumneavoastra sau tasta F5 pentru a putea vizualiza ultimele actualizari ale evenimentelor cursei.

14:54 Previziunile meteo de ieri par sa fie contrazise, iar sansele de a ploua pe durata cursei de astazi sunt minime.

14:59 Paul di Resta este singurul pilot din primii zece care a optat pentru pneuri soft la start. Toti ceilalti piloti vor lua startul cu pneuri super-soft.

15:00 Sebastian Vettel conduce plutonul in turul de incalzire.

15:04 Cursa din Singapore incepe. Sebastian Vettel conduce, urmat de Jenson Button si Fernando Alonso.

15:05 Ordinea dupa un tur: 1. Vettel 2. Button 3. Alonso 4. Webber 5. Massa 6. Rosberg 7. Schumacher 8. Hamilton

15:06 Ricciardo este primul pilot cu probleme, masina sa avand eleronul fata avariat.

15:07 Vettel zburda deja pe circuit si se distanteaza la trei secunde si jumatate in fata lui Jenson Button.

15:09 Reluarile ne arata cum Lewis Hamilton a atacat la start in dorinta de a urca pe locul secund. Britanicul a gresit insa si se gaseste acum intr-o pozitie de cosmar, pe opt, in spatele lui Michael Schumacher.

15:10 Hamilton reuseste sa-l depaseasca repede pe Schumacher si urca pe locul sapte.

15:12 Lewis Hamilton il ataca dezlantuit pe Rosberg si mai castiga o pozitie. Britanicul este acum pe sase.

15:13 Au trecut doar cinci tururi de la start si Sebastian Vettel are deja un avans de peste sapte secunde in fata restului plutonului.

15:15 Alonso, Webber si Massa sunt unul langa altul si se dueleaza pentru locul trei.

15:17 Ordinea dupa 7 tururi: 1. Vettel 2. Button 3. Alonso 4. Webber 5. Massa 6. Hamilton 7. Rosberg 8, Schumacher 9. Sutil 10. Di Resta

15:19 Ierarhia din frunte pare sa se fi linistit in aceste momente, iar pilotii asteapta prima oprire la boxe. Ramane de vazut care echipe vor adopta strategia cu doua pit-stopuri si care pe cea cu trei opriri.

15:21 Alonso, Webber, Massa si Hamilton sunt despartiti de mai putin de patru secunde, dar cel mai probabil nu vom asista la vreun atac pe circuit in viitoarele tururi.

15:22 Nico Rosberg opreste la boxe dupa doar zece tururi si germanul se indreapta mai mult ca sigur spre o strategie cu trei pit-stopuri.

15:23 Webber il depaseste surprinzator pe Fernando Alonso, iar ibericul opreste la boxe aproape imediat.

15:25 Massa si Hamilton intra la boxe in acelasi timp. Brazilianul iese in fata britanicului.

15:27 Hamilton il ataca pe Massa si il acroseaza stupid din spate. Ambele masini sunt avariate si vor face aproape sigur inca o oprire la boxe. In acelasi timp, Webber opreste pentru prima data, iar Timo Glock abandoneaza.

15:28 Massa opreste deja la boxe pentru a remedia avariile provocate de Hamilton, in vreme ce britanicul ramane deocamdata pe circuit, in ciuda faptului ca are eleronul fata puternic lovit.

15:30 Hamilton opreste pana la urma la boxe. Pilotul britanic este in acest moment investigat de stewarzi si are sanse mari sa fie penalizat pentru incidentul cu Felipe Massa.

15:31 Vettel si Button opresc si ei la boxe pentru prima data. Germanul iese lejer in fata britanicului.

15:33 Hamilton este penalizat cu un drive-through pentru coliziunea de mai devreme cu Felipe Massa.

15:35 Lewis Hamilton coboara pe locul 17 dupa penalizarea primita, iar sansele britanicului de a mai prinde un loc in puncte astazi sunt din ce in ce mai mici.

15:38 Paul di Resta este singurul pilot care nu a oprit inca la boxe, britanicul aflandu-se in acest moment pe locul trei, in fata lui Fernando Alonso.

15:39 Alonso reuseste sa-l depaseasca fara mari probleme pe Di Resta. Ramane de vazut cat va mai rezista scotianul fara a face un pit-stop...

15:41 Di Resta opreste in sfarsit dupa 19 tururi. Pilotul Force India se echipeaza cu pneuri super-soft si iese pe locul opt, in spatele coechipierului sau, Adrian Sutil.

15:44 Ordinea dupa 20 de tururi: 1. Vettel 2. Button 3. Alonso 4. Webber 5. Rosberg 6. Schumacher 7. Sutil 8. Di Resta 9. Perez 10. Maldonado

15:46 Distanta dintre Vettel si Button a crescut la aproape 15 secunde, in vreme ce Mark Webber se pregateste sa-l atace din nou pe Fernando Alonso pentru locul trei.

15:47 Nico Rosberg opreste deja pentru a doua oara, in vreme ce Fernando Alonso ii rezista cu greu lui Mark Webber.

15:49 Massa si Hamilton au ajuns din nou unul langa altul si am putea asista la un nou duel incins intre cei doi. Brazilianul si britanicul se lupta de data aceasta pentru un modest loc 12.

15:51 Michael Schumacher opreste si el pentru a doua oara si se indreapta apasat spre o strategie cu trei pit-stopuri, similara cu cea a coechipierului sau.

15:52 Lewis Hamilton il depaseste lejer de data aceasta pe Felipe Massa si se afla la doar trei secunde si doua pozitii de puncte.

15:53 Fernando Alonso face al doilea pit-stop si iese pe circuit pe locul patru. Intre timp, Lewis Hamilton il depaseste si pe Barrichello si urca pe locul 11.

15:55 Lewis Hamilton a ajuns deja pe locul zece, iar Paul di Resta, care face cursa vietii, il depaseste pe coechipierul sau, Adrian Sutil.

15:57 Ne apropiem de jumatatea cursei si Sebastian Vettel are un avantaj de peste 20 de secunde in fata lui Button. Totusi, germanul nu va deveni campion mondial astazi in cazul in care britanicul de la McLaren va incheia pe doi.

16:00 Michael Schumacher face o eroare grava si scapa masina de sub control. Germanul loveste zidul si abandoneaza. Masina de siguranta iese pe circuit aproape instantaneu.

16:01 Avalansa de opriri la boxe, cu Vettel, Webber, Di Resta, Sutil si Rosberg doar cativa dintre pilotii care schimba pneurile cu ocazia acestui safety car.

16:03 Jenson Button a oprit si el la boxe, in vreme ce Michael Schumacher iese din masina avariata teafar si nevatamat.

16:04 Ordinea dupa 31 de tururi: 1. Vettel 2. Button 3. Alonso 4. Webber 5. Di Resta 6. Rosberg 7. Sutil 8. Perez 9. Hamilton 10. Buemi

16:07 Doar doua abandonuri pana acum in cursa de astazi, germanii Timo Glock si Michael Schumacher fiind deocamdata singurii piloti retrasi.

16:09 Masina de siguranta iese de pe circuit in acest moment si ramane de vazut cum s-au schimbat strategiile pilotilor importanti cu 28 de tururi inainte de final.

16:11 Mark Webber reuseste o depasire spectaculoasa in fata lui Fernando Alonso si urca din nou pe locul trei.

16:12 Sebastian Vettel este bineinteles cel mai rapid pilot de pe circuit in acest moment si are un avantaj de noua secunde in fata lui Jenson Button.

16:13 Hamilton isi continua excelenta cursa de recuperare si ajunge pe locul opt, in imediata apropiere a lui Paul di Resta, Nico Rosberg si Adrian Sutil.

16:16 Vettel este anuntat de la boxe ca ar putea incheia cursa fara a mai face alte opriri la boxe.

16:18 Lewis Hamilton il depaseste si pe Adrian Sutil si urca pe locul sapte.

16:19 Hamilton trece si de Nico Rosberg si este foarte aproape de Paul di Resta, care se afla pe locul cinci.

16:21 Lewis Hamilton il depaseste destul de facil si pe Paul di Resta si ajunge pe un nesperat loc cinci.

16:22 Mark Webber s-a distantat foarte mult in fata lui Fernando Alonso si pare sa aiba podiumul in mana in acest moment.

16:23 Ordinea dupa 40 de tururi: 1. Vettel 2. Button 3. Webber 4. Alonso 5. Hamilton 6. Di Resta 7. Rosberg 8. Sutil 9. Perez 10. Massa

16:24 Mark Webber merge din ce in ce mai bine si se apropie la doar trei secunde si jumatate de Jenson Button.

16:27 Lewis Hamilton este atentionat de la boxe sa aiba grija la pneuri. Inginerii McLaren par asadar hotariti sa nu mai faca alta oprire pana la final.

16:30 17 tururi pana la final si sunt sanse din ce in ce mai mari sa nu mai vedem niciun pilot important care sa opreasca la boxe.

16:34 Lewis Hamilton va mai face probabil o oprire la boxe, fiind anuntat de mecanicii McLaren ca trebuie sa forteze pentru a-si pastra locul cinci.

16:37 Mark Webber opreste surprinzator la boxe cu 14 tururi inainte de final. Masina australianului este echipata cu pneuri super-soft.

16:38 Jenson Button opreste si el la boxe, in vreme ce Lewis Hamilton si Fernando Alonso vor mai face si ei foarte probabil cate un pit-stop.

16:40 Hamilton opreste la boxe si iese pe locul opt.

16:41 Sebastian Vettel face si el al treilea pit-stop si se indreapta spre o noua victorie confortabila.

16:42 Fernando Alonso opreste la boxe si iese pe locul patru, in spatele lui Mark Webber.

16:43 Hamilton pare capabil sa treaca de Adrian Sutil si Nico Rosberg, dar Paul di Resta ar putea sa reziste pe cinci.

16:45 Hamilton trece lejer de Sutil si este pe sapte. Urmeaza Nico Rosberg... Intre timp, Jarno Trulli ridica numarul abandonurilor de astazi la trei.

16:46 Lewis Hamilton este deja pe sase si se apropie la patru secunde de Paul di Resta. Britanicul are asadar sanse bune sa prinda locul cinci pana la urma.

16:47 Ordinea cu 8 tururi inainte de final: 1. Vettel 2. Button 3. Webber 4. Alonso 5. Di Resta 6. Hamilton 7. Rosberg 8. Sutil 9. Perez 10. Barrichello

16:49 Lewis Hamilton trece lejer si de Paul di Resta si urca pe locul cinci.

16:52 Button este cu doua secunde pe tur mai rapid decat Vettel si britanicul pare ca doreste sa-l atace pe german in finalul acestei curse.

16:54 Button continua sa recupereze, dar distanta este totusi de sapte secunde cu patru tururi inainte de final, asa ca victoria lui Vettel pare in continuare sigura.

16:55 Felipe Massa a trecut de Barrichello si brazilianul de la Ferrari se va alege pana la urma cu un punct din aceasta cursa.

16:57 Vettel are probleme cu niste masini intarziate si Button se apropie la doar patru secunde de german.

16:59 Button pierde si el ceva timp din cauza traficului, iar britanicul nu va avea cu siguranta timp pentru a-l ataca pe Vettel pana la urma.

17:00 Jaime Alguersuari scapa masina de sub control si abandoneaza cu mai putin de doua tururi inainte de final.

17:01 Massa ataca dezlantuit si il depaseste pe Sergio Perez. Brazilianul este pe noua.

17:03 Sebastian Vettel se impune pana la urma fara mari probleme in Singapore, dar titlul mondial nu este inca adjudecat din punct de vedere matematic.

Clasament final MP Singapore:

1. Sebastian Vettel (Red Bull)

2. Jenson Button (McLaren)

3. Mark Webber (Red Bull)

4. Fernando Alonso (Ferrari)

5. Lewis Hamilton (McLaren)

6. Paul di Resta (Force India)

7. Nico Rosberg (Mercedes)

8. Adrian Sutil (Force India)

9. Felipe Massa (Ferrari)

10. Sergio Perez (Sauber)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1280 :: 22.19MB