No SSO cookie

LIVE: Marele Premiu de Formula 1 al Australiei

voteaza
(0/ 0)
LIVE: Marele Premiu de Formula 1 al Australiei
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Urmariti transmisiunea directa a Marelui Premiu de Formula 1 al Australiei pe masini.ro, incepand cu ora 9 dimineata, duminica 27 martie.

 
 
Masini.ro transmite, incepand cu ora 9 dimineata, in direct, in format live text, Marele Premiu de Formula 1 al Australiei, prima cursa a sezonului 2011 din Marele Circ.

Va vom tine la curent in timp real cu tot ceea ce se intampla pe circuitul de la Melbourne, incepand cu un update periodic al pozitiilor ocupate in clasament si continuand cu toate celelalte evenimente de interes, de la depasiri, pana la abandonuri sau opriri la boxe.


Germanul Sebastian Vettel va pleca din pole-position si va fi urmat de britanicul Lewis Hamilton si de localnicul Mark Webber. Jenson Button va fi al patrulea pe grila de start australiana, in timp ce pilotul Ferrari Fernando Alonso va pleca al cincilea in cursa. In continuarea grilei se afla in ordine Vitaly Petrov, Nico Rosberg, Felipe Massa, Kamui Kobayashi si Sebastien Buemi.

Grila de start de la Melbourne va avea doar 22 de masini, cele doua monoposturi Hispania nereusind sa se califice pentru aceasta cursa, dupa ce nu au indeplinit conditiile regulii de 107 la suta.

8:59 Se porneste in turul de incalzire.

9:04 Ordinea dupa start: 1. Vettel 2. Hamilton 3. Webber 4. Petrov

9:05 Ordinea dupa un tur: 1. Vettel 2. Hamilton-2,4 sec. 3. Webber 4. Petrov 5. Massa 6. Button 7. Rosberg

9:06 Opriri la boxe Michael Schumacher si Jaime Alguersuari

9:10 Ordinea dupa 5 tururi: 1. Vettel 2. Hamilton 3. Webber 4. Petrov 5. Massa 6. Button 7. Rosberg 8. Alonso

9:11 Alonso il depaseste pe Rosberg si urca pe locul sapte.

9:13 Massa rezista atacurilor in valuri ale lui Button, in timp ce Vettel isi mareste avantajul in frunte, pana la peste 3 secunde in fata lui Hamilton.

9:16 Ordinea dupa 8 tururi: 1. Vettel 2. Hamilton 3. Webber 4. Petrov 5. Massa 6. Button 7. Alonso 8. Rosberg 9. Kobayashi 10. Buemi
Niciun abandon inca, 22 de masini ramase in cursa, Michael Schumacher ocupa ultimul loc.

9:19 Button il ataca pe Massa in continuare, dar Alonso se apropie si el de Button. Hamilton este cel mai rapid si se apropie la 2 secunde de Vettel. Michael Schumacher este depasit cu un tur de primii piloti.

9:21 Button il depaseste pe Massa, care este depasit si de Alonso. Mark Webber face prima oprire la boxe.

9:22 Pastor Maldonado este primul pilot care abandoneaza.

9:23 Fernando Alonso face si el prima oprire la boxe, dupa care iese pe locul 12.

9:24 Depasirea lui Button asupra lui Massa urmeaza sa fie investigata de comisari.

9:24 Felipe Massa opreste si el la boxe si iese pe pista in fata coechipierului sau, Fernando Alonso.

9:25 Vettel intra la boxe si ii cedeaza primul loc, cel putin temporar, lui Lewis Hamilton. Vettel iese al treilea, fiind depasit si de Petrov.

9:26 Jenson Button este penalizat cu o trecere pe la boxe dupa depasirea neregulamentara asupra brazilianului Felipe Massa.

9:27 Ordinea dupa 16 tururi: 1. Hamilton( nicio oprire) 2. Petrov( nicio oprire) 3. Button( nicio oprire) 4. Vettel( o oprire) 5. Rosberg( nicio oprire)

9:28 Hamilton face o oprire la boxe foarte lunga. Vitaly Petrov si Nico Rosberg intra si ei la boxe.

9:30 Vettel revine pe primul loc, in timp ce Button isi ispaseste penalitatea.

9:32 Ordinea dupa 18 tururi: 1. Vettel 2. Hamilton 3. Webber 4. Petrov 5. Alonso 6. Button 7. Massa. Toti cei sapte piloti au cate o oprire la boxe.

9:34 Jenson Button opreste din nou, de data asta pentru a face schimbul de pneuri. Diferenta dintre Vettel si Hamilton a ajuns la aproape sapte secunde.

9:36 Button a iesit din puncte si a ajuns pe locul 12, in timp ce Sergio Perez face senzatie la debut, ajungand pe locul sapte, fara nicio oprire la boxe pana in acest moment.

9:37 Michael Schumacher abandoneaza.

9:38 Timo Glock se retrage si el, in timp ce Barrichello il depaseste pe Kobayashi si urca pe locul noua.

9:40 Barrichello il ataca pe Rosberg si il acroseaza pe german. Brazilianul este obligat sa treaca pe la boxe, in timp ce pilotul Mercedes aluneca pozitii bune in clasament. Intre timp, Sergio Perez face si el prima oprire la boxe.

9:43 Ordinea dupa 25 de tururi: 1. Vettel 2. Hamilton 3. Webber 4. Petrov 5. Alonso 6. Massa 7. Button 8. Kobayashi 9. Buemi 10. Sutil

9:44 Nico Rosberg se retrage pana la urma, ca si Heikki Kovalainen. Mark Webber face deja a doua oprire la boxe.

9:46 Fernando Alonso face si el a doua oprire la boxe, una destul de lunga.

9:48 Rubens Barrichello este penalizat cu o trecere la boxe dupa acrosajul care i-a provocat abandonul lui Nico Rosberg. Webber este pe cinci, iar Alonso pe sase dupa ultimele pit-stopuri.

9:50 Ordinea dupa 30 de tururi: 1. Vettel 2. Hamilton 3. Petrov 4. Massa 5. Webber 6. Alonso 7. Button. Diferenta dintre Vettel si Hamilton a ajuns la noua secunde.

9:52 Michael Schumacher: ''Am avut un inceput bun de cursa, dupa care am fost acrosat de cineva, nu stiu de cine si am decis impreuna cu echipa sa nu riscam si sa ne oprim.''

9:53 Felipe Massa opreste si el la boxe pentru a doua oara si coboara pana pe locul opt.

9:55 Lewis Hamilton are o scurta incursiune in decor, dar revine pe circuit, in timp ce Alonso se apropie amenintator de Webber.

9:58 Ordinea dupa 35 de tururi: 1. Vettel 2. Hamilton 3. Petrov 4. Webber 5. Alonso 6. Button 7. Massa 8. Sutil 9. Di Resta 10. Perez

10:00 Sebastian Vettel, Vitaly Petrov si Lewis Hamilton fac aproape in acelasi timp a doua oprire la boxe.

10:02 Toti cei trei piloti din frunte au acum pneuri dure, ceea ce inseamna ca cel mai probabil nu vor mai face nicio oprire la boxe. Vettel este in continuare primul, Hamilton este al doilea, la 12 secunde, in timp ce Petrov a coborat pana pe locul cinci.

10:03 Button opreste si el la boxe, o oprire extrem de rapida, care ii permite sa iasa pe circuit pe locul sapte, cand au mai ramas 20 de tururi.

10:06 Ordinea dupa 40 de tururi: 1. Vettel 2. Hamilton 3. Webber 4. Alonso 5. Petrov 6. Massa 7. Button 8. Perez 9. Kobayashi 10. Buemi

10:07 Webber opreste pentru a treia oara, o oprire destul de lenta. Australianul este depasit de Alonso si Petrov.

10:09 Alonso opreste si el si iese pe circuit in fata lui Webber, dar in spatele lui Petrov.

10:13 Webber il ataca furibund pe Alonso, dar ibericul rezista.

10:14 Ordinea dupa 45 de tururi: 1. Vettel 2. Hamilton 3. Petrov 4. Alonso 5. Webber 6. Massa 7. Button 8. Perez 9. Kobayashi 10. Buemi. Diferenta dintre Vettel si Hamilton este de peste 11 secunde, in timp ce Perez este singurul pilot cu o singura oprire la boxe.

10:17 Inca zece tururi pana la finele primei curse a sezonului, iar ordinea ramane aceeasi. Button se apropie de Massa, iar Perez este si el destul de aproape de Button, anuntand o lupta in trei extrem de interesanta.

10:18 Button il depaseste fara mari probleme pe Massa, iar brazilianul este atacat si de Sergio Perez.

10:19 Massa opreste si el pentru a treia oara, Perez urca pe sapte, in timp ce pilotul Ferrari ajunge pe locul zece.

10:21 Alonso reuseste cel mai rapid tur de pista al zilei si se distanteaza la doua secunde de Mark Webber.

10:22 Hamilton este anuntat de la boxe ca masina are probleme. Cu toate acestea, britanicul este in continuare pe doi, la 12 secunde de Vettel si cu un avantaj de peste 20 de secunde in fata lui Vitaly Petrov.

10:23 Barrichello abandoneaza cu sapte tururi inainte de final. Inca 16 masini in cursa.

10:25 Ordinea cu cinci tururi inainte de final: 1.Vettel 2. Hamilton 3. Petrov 4. Alonso 5. Webber 6. Button 7. Perez 8. Kobayashi 9. Buemi 10. Massa

10:27 Massa il depaseste pe Buemi cu patru tururi inainte de final. Brazilianul este acum al noualea.

10:28 Alonso se apropie amenintator de Petrov, in timp ce nici Webber nu este departe de cei doi piloti.

10:30 Inca doua tururi pana la final. Vettel defileaza, Hamilton rezista pe doi fara probleme, in timp ce Alonso este la aproximativ doua secunde de Vitaly Petrov.

10:32 Ultimul tur de pista. Alonso este foarte aproape de Petrov.

10:33 Final de cursa. Vettel castiga fara probleme, Hamilton este al doilea, in timp ce Petrov completeaza podiumul. Fernando Alonso termina al patrulea, in timp ce Mark Webber incheie doar pe cinci.

Clasament final MP Australia:

1. Sebastian Vettel( Red Bull)

2. Lewis Hamilton(McLaren)

3. Vitaly Petrov( Lotus-Renault)

4. Fernando Alonso( Ferrari)

5. Mark Webber( Red Bull)

6. Jenson Button( McLaren)

7. Sergio Perez( Sauber)

8. Kamui Kobayashi( Sauber)

9. Felipe Massa( Ferrari)

10. Sebastien Buemi( Toro Rosso)


Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0777 :: 17.8MB