No SSO cookie

Liuzzi va testa pentru Hispania la Barcelona

voteaza
(0/ 0)
Liuzzi va testa pentru Hispania la Barcelona
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Vitantonio Liuzzi este aproape sa devina al doilea pilot titular al echipei de Formula 1 Hispania, urmand a efectua teste pentru teamul iberic la Barcelona in acest weekend.

 
 
Italianul Vitantonio Liuzzi va testa pentru echipa de Formula 1 Hispania Racing in acest sfarsit de saptamana, in cadrul sesiunii de teste de la Barcelona. Liuzzi este luat in considerare pentru al doilea loc de pilot al echipei iberice pentru sezonul 2011, primul pilot fiind deja numit in persoana indianului Narain Karthikeyan.

Liuzzi, in varsta de 29 de ani, a concurat pana acum in F1 pentru Red Bull, Toro Rosso si Force India, avand 63 de curse si 26 de puncte la activ. Italianul a fost inlocuit la Force India de scotianul Paul di Resta pentru acest sezon, in ciuda faptului ca avea un contract semnat pana in 2012 cu echipa asiatica si este in acest moment in cautarea unui alt loc in Marele Circ.

Fostul pilot Force India va testa la Barcelona sambata, Karthikeyan fiind cel care va pilota astazi pentru echipa debutanta in F1 in sezonul trecut.

In privinta altor oferte si posibilitati de a pilota, Liuzzi a dezvaluit acum cateva zile ca ''exista trei oportunitati'' pentru el. Totusi, italianul a recunoscut ca aceste oportunitati se refera la simple discutii, nu la oferte concrete, si ca nu toate sunt discutii pentru locuri de pilot titular in acest sezon.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1092 :: 22.11MB