No SSO cookie

Liuzzi spune ca pozitia lui la Force India este sigura

voteaza
(0/ 0)
Liuzzi spune ca pozitia lui la Force India este sigura
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Vitantonio Liuzzi continua sa fie sigur de locul sau din sezonul viitor la Force India, in ciuda faptului ca anuntul oficial intarzie sa fie dat publicitatii.

 
 
Pilotul italian Vitantonio Liuzzi a declarat ca este in continuare sigur de locul sau la echipa de Formula 1 Force India, in ciuda faptului ca acestia din urma nu au facut niciun anunt oficial in privinta acestui lucru si in ciuda numeroaselor zvonuri care-l dau pe italian plecat.

Italianul are un contract semnat pana in 2012 cu Force India, dar pilotul de rezerva Paul di Resta, precum si Nico Hulkenberg, fost la Williams in 2010, sunt printre cei mai importanti contracandidati ai lui Liuzzi pentru a pilota in F 1 sezonul viitor. Cu toate acestea, Liuzzi, care l-a avut coleg pe Sutil in sezonul trecut la echipa indiana, spune ca zvonurile privind inlocuirea lui sunt simple inventii ale presei.

'' Nimeni din echipa nu mi-a transmis nimic. Am un contract valabil in 2011, iar acest lucru nu poate fi schimbat, din punctul meu de vedere. Ma simt in siguranta, si nu numai datorita contractului, dar si gratie relatiilor foarte bune avute cu echipa pana acum.'' a declarat Vitantonio Liuzzi.

Liuzzi a mai spus si ca s-a saturat de zvonurile lansate aiurea prin presa, zvonuri care-l dadeau pe Di Resta gata sa-i ia locul inca de la mijocului sezonului 2010, lucru care nu s-a intamplat.

Adrian Diaconescu


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0964 :: 17.78MB