No SSO cookie

Lauda: Schumacher ar trebui sa se retraga

voteaza
(0/ 0)
Lauda: Schumacher ar trebui sa se retraga
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Fostul campion mondial din Formula 1 Niki Lauda a declarat ca Michael Schumacher ar trebui sa se retraga in curand deoarece germanul nu mai poate reveni niciodata la forma de odinioara.

 
 

Niki Lauda, fost triplu campion mondial in Formula 1, a declarat intr-un interviu recent ca nu mai crede in revenirea in varf a lui Michael Schumacher. Austriacul a mai spus ca se asteapta ca Schumi sa se retraga la finele acestui sezon.

Lauda, campion mondial in 1975 si 1977, a fost protagonistul unei reveniri de senzatie, parasind Formula 1 pentru doi ani, iar apoi castigand un al treilea titlu mondial in 1984. Totusi, austriacul s-a vazut nevoit sa se retraga definitiv in sezonul viitor, in conditiile in care a incheiat campionatul doar pe locul zece, la 59 de puncte distanta de coechipierul sau de atunci, francezul Alain Prost.

De altfel, Lauda a fost unul dintre sustinatorii lui Schumacher anul trecut, declarand de mai multe ori ca are incredere in puterea de revenire a germanului. Totusi, acesta crede acum ca pentru Schumi nu mai exista nicio sansa de a reveni in elita, diferenta dintre masina Mercedes si masinile de top fiind prea mare.

'' Nu concurezi in Formula 1 pentru distractie, mai ales dupa ce ai fost de sapte ori cel mai bun din lume. La urma urmei trebuie sa te uiti in oglinda si sa te intrebi daca mai poti fi cel mai bun. Iar daca nu mai poti, si Michael nu cred ca mai poate, este cel mai bine sa fii sincer cu tine insuti si sa renunti. '' a declarat radical austriacul de 62 de ani.

Declaratiile lui Niki Lauda vin insa la doar o zi dupa ce managerul lui Michael Schumacher, Sabine Kehm, a declarat ca germanul se simte bine in Marele Circ si ca nu se gandeste inca la retragere.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1440 :: 22.17MB