No SSO cookie

Lauda ii vede pe Sutil si Hulkenberg la Force India

voteaza
(0/ 0)
Lauda ii vede pe Sutil si Hulkenberg la Force India
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Niki Lauda crede ca Adrian Sutil si Nico Hulkenberg ar trebui sa fie pilotii echipei de Formula 1 Force India pentru sezonul 2011.

 
 
Fostul campion mondial din Formula 1 Niki Lauda a declarat ca, din punctul sau de vedere, cei mai potriviti piloti pentru a ocupa posturile vacante de la Force India pentru sezonul 2011 ar fi germanii Adrian Sutil si Nico Hulkenberg.

Force India a ramas, alaturi de Hispania, singura echipa din Formula 1 care nu si-a anuntat inca oficial niciunul dintre cei doi piloti care vor concura in 2011. Daca la echipa iberica, problemele financiare si nesiguranta in privinta sponsorilor sunt la ordinea zilei, la echipa indiana nesiguranta este cel putin surprinzatoare, avand in vedere rezultatele peste asteptari obtinute in sezonul recent incheiat.

In sezonul 2010, Force India a ocupat un onorant loc 7 in ierarhia generala a constructorilor, cu un total de 68 de puncte, la doar un punct distanta de Williams. Dintre cei doi piloti care au concurat sezonul trecut pentru teamul indian, se pare ca Vitantonio Liuzzi ar avea deja un acord parafat valabil pana in 2012, in timp ce Sutil a avut evolutii excelente si ar avea toate motivele sa i se ofere un nou contract.

Cu toate acestea, se pare ca bosii nu sunt multumiti de evolutiile lui Liuzzi si ar incerca sa gaseasca portite pentru a-i anula contractul, in timp ce un alt nume, Nico Hulkenberg ar fi extrem de dorit de proprietarii indieni.

Niki Lauda, acum in varsta de 61 de ani, a fost extrem de transant in ceea ce priveste aceasta nesiguranta. Astfel, austriacul crede ca Adrian Sutil merita sa ramana la Force India, iar alaturi de el, daca bugetul nu este o problema, fostul pilot de la Williams, Nico Hulkenberg, ar trebui semnat fara ezitare, acesta fiind unul dintre cei mai talentati tineri piloti.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0796 :: 17.78MB