No SSO cookie

Kubica isi doreste sa revina in Brazilia

voteaza
(0/ 0)
Kubica isi doreste sa revina in Brazilia
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cu toate ca este inca greu de prezis cand se va incheia recuperarea dupa accidentul din aceasta primavara, polonezul Robert Kubica a declarat ca si-ar dori sa revina in Formula 1 in cursa din Brazilia din acest sezon.

 
 

Polonezul Robert Kubica a declarat recent ca spera sa revina in Formula 1 in acest sezon, cu toate ca recuperarea sa este inca departe de a fi incheiata. Pilotul echipei Lotus-Renault a suferit un accident in luna februarie a acestui an si si-ar dori sa alerge macar in cursa din Brazilia, ultima din acest sezon de F1.

'' Imi place sa am un scop atunci cand acesta este unul rezonabil. '' a declarat polonezul criptic, adaugand: '' Vom vedea cum va decurge procesul de recuperare in viitoarele luni, iar apoi vom lua decizia care se impune in timp util. ''

In absenta lui Robert Kubica, considerat pilotul numarul unu al echipei Lotus-Renault, Vitaly Petrov si Nick Heidfeld au reusit evolutii destul de reusite, printre care cate un podium de fiecare. Mai mult decat atat, Renault se afla in acest moment pe locul cinci in clasamentul constructorilor, la o distanta nu foarte considerabila de echipa Mercedes GP.

Kubica nu a dorit insa sa speculeze ce ar fi putut obtine el daca ar fi putut concura in aceasta prima parte a sezonului si a declarat ca doreste sa se concentreze pe timpul prezent si pe viitor. '' Vestea buna este ca recuperarea decurge normal si mai devreme sau mai tarziu o sa ma simt suficient de bine incat sa vorbesc despre date clare in ceea ce priveste revenirea mea. '' a incheiat pe un ton optimist pilotul polonez.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0940 :: 17.78MB