No SSO cookie

Kubica a trecut cu bine peste prima operatie

voteaza
(0/ 0)
Kubica a trecut cu bine peste prima operatie
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Robert Kubica a suferit o interventie chirurgicala de nu mai putin de sapte ore, doctorii fiind inca rezervati in privinta sanselor de a-si mai folosi mana dreapta la capacitate maxima.

 
 
Pilotul polonez de Formula 1 Robert Kubica, protagonistul unui accident de raliu extrem de grav duminica, a trecut cu bine peste prima operatie suferita la mana dreapta, dar ar putea avea nevoie de o alta interventie chirurgicala la umar si cot.

Prima interventie chirurgicala a durat nu mai putin de sapte ore, a avut loc in seara zilei de duminica, polonezul fiind trezit luni dimineata pentru a discuta cu familia si cu doctorii. '' Mana este calda, ceea ce inseamna ca operatia a decurs bine. '' a declarat chirurgul Mario Igor Rossello, adaugand insa ca: '' Avem nevoie de cel putin sase zile pentru a verifica daca circulatia sangelui in membru functioneaza in modul in care ar trebui. ''

Echipa Lotus Renault, al carui pilot este Robert Kubica, a eliberat si ea un comunicat oficial in care se arata ca polonezul este acum capabil sa-si miste degetele de la mana dreapta, dar ca
'' vor mai trece cateva zile pana cand se va stii daca operatia a avut succes in proportie de suta la suta. ''

In aceste conditii, viitorul pilotului de 26 de ani in motorsport este in pericol, inceputul de sezon 2011 fiind in mod sigur compromis pentru acesta. De aceea, se pare ca Renault este deja in cautarea unui inlocuitor pentru polonez, variantele fiind insa destul de putine. Pilotii de rezerva Romain Grosjean si Bruno Senna sunt considerati inca lipsiti de experienta, in timp ce Kimi Raikkonen, un nume vehiculat si in trecut ca posibil pilot Renault are deja un contract semnat in WRC pentru 2011.

Astfel, cele mai probabile nume pentru al doilea loc de pilot la Renault, alaturi de rusul Vitaly Petrov, sunt cele ale veteranilor Pedro de la Rosa si Nick Heidfeld, niciunul dintre ei neavand un angajament care sa-i blocheze in acest moment si ambii fiind inca dornici de a alerga in Formula 1.


Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0729 :: 17.78MB