No SSO cookie

Kobayashi va face echipa cu mexicanul Sergio Perez la Sauber

voteaza
(0/ 0)
Kobayashi va face echipa cu mexicanul Sergio Perez la Sauber
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Kamui Kobayashi va deveni liderul echipei de Formula 1 BMW-sauber, unde va concura alaturi de mexicanul Sergio Perez.

 
 

Monisha Kaltenborn, directorul general al echipei de Formula 1 BMW-Sauber, nu vede ca pe un risc angajarea lui Sergio Perez ca pilot al echipei elvetiene pentru anul viitor.

Pilotul mexican il va seconda pe japonezul Kamui Kobayashi, una dintre revelatiile sezonului in Formula 1, in interiorul echipei BMW-Sauber. Perez va debuta astfel in Marele Circ, dupa ce anul acesta a concurat in campionatul GP2, competie pe care a incheiat-o pe pozitia a doua, dupa venezuelanul Pastor Maldonado.
 

Directorul Sauber a declarat despre semnarea contractului cu Perez ca “nu este un risc mai mare decat cel asumat prin semnarea lui Kamui Kobayashi. L-am urmarit de ceva vreme, iar ocuparea pozitiei secunde in GP2 este o performanta importanta care ne convinge de talentul sau”.

Kaltenborn s-a referit si la noua pozitie a lui Kobayashi in cadrul echipei, acesta trebuind sa-si asume rolul de lider la doar un an de la debutul in Formula 1: “Kamui nu mai este un novice pentru ca are un sezon intreg in spate. A acumulat experienta, pe care o va folosi anul viitor pentru a se pozitiona cat mai bine in fata pilotilor experimentati”.


Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1059 :: 22.1MB