No SSO cookie

Klien va pilota in locul lui Yamamoto in Brazilia

voteaza
(0/ 0)
Klien va pilota in locul lui Yamamoto in Brazilia
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Christian Klien, pilotul de teste Hispania, va lua startul intr-o cursa de Formula 1 pentru a doua oara in acest sezon, inlocuindu-l pe titularul obisnuit, Sakon Yamamoto.

 
 
Pilotul austriac de Formula 1 Christian Klien va reveni pe circuit in Marele Premiu al Braziliei de la sfarsitul acestei saptamani, urmand sa-l inlocuiasca in cadrul echipei Hispania pe japonezul Sakon Yamamoto.

Klien este unul dintre pilotii de teste ai echipei Hispania si se va afla la al doilea Grand Prix alergat in acest sezon, dupa cel din Singapore. Atunci, austriacul a avut o evolutie extrem de buna in calificari, reusind un timp mai rapid decat cel al coechipierului sau, Bruno Senna. In cursa insa, Klien s-a confruntat cu probleme hidraulice si a fost nevoit sa abandoneze destul de devreme.

'' Sunt entuziasmat de sansa de a participa din nou in Brazilia, unde am mai concurat de doua ori in cariera si unde am incredere ca as putea obtine un rezultat foarte bun. '' a declarat Christian Klien, cel care a mai alergat in Formula 1 pentru Jaguar si Red Bull.

'' Circuitul este unul extrem de provocator si trebuie sa pilotam in sensul opus acelor de ceasornic, ceea ce este extrem de dificil pentru organism. Sunt foarte multe curbe lente, dar si o linie dreapta foarte lunga la linia de start-finis, unde se pot atinge viteze de top. '' a caracterizat pilotul austriac circuitul brazilian.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0831 :: 17.78MB