No SSO cookie

Kevin Ceccon va testa pentru Toro Rosso in Abu Dhabi

voteaza
(0/ 0)
Kevin Ceccon va testa pentru Toro Rosso in Abu Dhabi
Formula 1 · · 3 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Echipa de Formula 1 Toro Rosso l-a confirmat pe tanarul italian Kevin Ceccon pentru testele din Abu Dhabi de la finele sezonului, dupa ce facuse acelasi lucru si cu Stefano Coletti.

 
 

Echipa de Formula 1 Toro Rosso a confirmat ca, pe langa tanarul Stefano Coletti, in Abu Dhabi va testa si un alt italian, Kevin Ceccon. Acesta are doar 18 ani, dar este deja vazut ca un mare talent, castigand titlul in Auto GP si participand in 2011 la opt curse de GP 2.

'' Scuderia Toro Rosso si-a facut un obicei de a pregati tineri piloti cu un mare talent si suntem fericiti sa anuntam oficial adaugarea lui Stefano Coletti si Kevin Ceccon in academia noastra de pregatire a tinerilor piloti. '' a declarat Franz Tost, managerul general al echipei secunde Red Bull.

'' Este incredibil cat de multe s-au schimbat in acest ultim an si cat de departe am putut sa ajung la doar 18 ani. '' a fost prima reactie a fericitului Ceccon. Acesta a mai spus ca titlul din Auto GP a insemnat enorm pentru el, dar ca visul sau a fost dintotdeauna sa piloteze o masina de Formula 1, chiar si doar intr-o sesiune de teste.

Kevin Ceccon a debutat in Formula 3 in 2009 si a obtinut prima sa victorie de cursa in 2010, in F3 Open Championship. Sezonul 2011 a fost insa sezonul exploziei pentru el, italianul castigand o cursa si titlul in Auto GP si participand la opt etape in GP2, etape in care nu a reusit sa obtina niciun punct, dar s-a clasat o data pe 11 si o data pe 12.

Indiciul zilei, 5.11.2011, este : Abu Dhabi

CLICK PENTRU A ADAUGA INDICIU

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (3)

scris de carmenflorin

Kevin Ceccon, un mare talent, bravo lui.

scris de sims

succes tanarului italian

scris de utilizator_257653

Un tinar cu sperante mari si un viitor stralucit

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3440 :: 22.11MB