No SSO cookie

Karthikeyan are ca obiectiv terminarea curselor

voteaza
(0/ 0)
Karthikeyan are ca obiectiv terminarea curselor
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Narain Karthikeyan, noul pilot al echipei de Formula 1 Hispania, a declarat ca principalul sau obiectiv in 2011 va fi sa incheie cat mai multe curse pe pista.

 
 
Principalul obiectiv al pilotului indian Narain Karthikeyan la primele curse de dupa revenirea in Formula 1 va fi sa incheie aceste mari premii, conform propriilor declaratii.

Karthikeyan a semnat o intelegere cu echipa Hispania Racing, aceasta din urma anuntand ca va incepe sezonul 2011 cu o versiune putin modificata a monopostului de anul trecut, si nu cu o masina complet noua. In aceste conditii, indianul a declarat ca nu-si face prea multe iluzii in privinta unor clasari meritorii si ca doreste doar sa duca la bun sfarsit cat mai multe curse.

Hispania a avut un sezon de debut in Formula 1 dezamagitor, clasandu-se pe ultimul loc in ierarhia generala a constructorilor, fara a obtine vreun punct. Mai mult, ibericii au '' reusit'' contraperformanta de a avea nu mai putin de 13 abandonuri pe parcursul unui singur sezon.

Cu toate ca proaspat revenitul in Formula 1 pilot indian a declarat ca nu se asteapta la miracole in 2011, acesta a spus si ca are incredere ca performantele Hispania se vor imbunatati, iar masina nu va mai ceda la fel de usor ca in 2010. In privinta sanselor de a incheia sezonul la Hispania, in conditiile in care anul trecut nu mai putin de patru piloti s-au succedat pe cele doua pozitii de la HRT, indianul nu a dorit sa comenteze, declarand ca vrea sa se concentreze doar la ce are de facut pe pista.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0984 :: 22.18MB