No SSO cookie

Hulkenberg va testa vineri la Melbourne

voteaza
(0/ 0)
Hulkenberg va testa vineri la Melbourne
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Germanul Nico Hulkenberg va participa la sedinta de antrenamente libere de vineri a primei curse oficiale a sezonului, din Australia, pentru echipa Force India.

 
 
Echipa de Formula 1 Force India a anuntat oficial ca germanul Nico Hulkenberg va participa la antrenamentele libere de vineri din Australia si va testa noul monopost al echipei, modelul VJM04.

Germanul, fost pilot titular al echipei Williams in 2010, va avea rolul de pilot de rezerva si de teste in acest sezon pentru Force India si va primi iata din chiar prima zi oficiala a noului sezon ocazia de a pilota monopostul echipei pe un circuit de Formula 1. Hulkenberg este deja familiarizat cu acesta, in conditiile in care a mai participat la doua zile de teste in aceasta iarna.


'' A fost o placere sa revin intr-o masina de Formula 1, iar sentimentul pe care l-am simtit atunci cand am pasit pentru prima data in monopostul Force India a fost unul extrem de special. '' a declarat tanarul pilot care a debutat in Marele Circ in 2010. '' In ciuda faptului ca am pilotat doar doua zile, m-a ajutat foarte mult in incercarea mea de a cunoaste atat echipa, cat si masina. '' a adaugat germanul.

Pilotul de 23 de ani a mai spus ca nu este deranjat de faptul ca nu va participa in curse oficiale in acest debut de sezon in Formula 1 si ca este ''extrem de nerabdator'' sa iasa pe circuit si sa isi ajute echipa cat mai mult.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0889 :: 17.78MB