No SSO cookie

Hulkenberg nu va plati pentru a ramane in Formula 1

voteaza
(0/ 0)
Hulkenberg nu va plati pentru a ramane in Formula 1
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Germanul Nico Hulkenberg este in continuare increzator in sansele sale de a ramane si in sezonul urmator in Formula 1, in ciuda faptului ca nu i s-a oferit inca un contract si nu va beneficia nici de un sprijin material.

 
 
Nico Hulkenberg spera sa ramana la Williams si in sezonul viitor de Formula 1, in ciuda faptului ca nici nu se gandeste sa plateasca pentru a-si pastra locul.

Pilotului german, debutant in acest sezon, nu i s-a oferit inca un contract pentru 2011 de catre bosii de la Williams. Speculatiile sunt defavorabile lui Hulkenberg, echipa Williams traversand o perioada cu dificultati financiare si cautand un pilot cu suport propriu, conform zvonurilor presei internationale.

Tanarul pilot, in varsta de 23 de ani, este in continuare sigur ca exista interes din partea echipei de la Williams fata de el si asteapta sa fie chemat la negocieri. ''Cred ca ambele parti sunt interesate una de cealalta si sunt foarte increzator ca ne vom intalni in curand la tratative. Nu exista inca ceva oficial sau ceva despre care sa pot sa vorbesc in mod deschis in fata presei.'' a declarat Hulkenberg.

Pilotul Williams a insistat ca, din punctul sau de vedere, ceea ce ar trebui sa-i asigure unui pilot un loc in Formula 1 este talentul, si nu starea materiala a sa sau sprijinul financiar pe care l-ar putea obtine. De asemenea, Hulkenberg a declarat ca nu doreste sa alerge pentru alta echipa, considerand ca masina Williams este una valoroasa si ca va fi chiar si mai competitiva anul viitor.

Nico Hulkenberg ocupa in acest moment locul 14 in clasamentul general al pilotilor, obtinand 17 puncte. Coechipierul sau, Rubens Barrichello, se claseaza trei locuri mai sus, cu un total de 41 de puncte. De asemenea, intr-o ierarhie neoficiala a pilotilor debutanti din Formula 1, Hulkenberg este al treilea, fiind depasit de Kamui Kobayashi si Vitaly Petrov.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1031 :: 22.18MB