No SSO cookie

Hulkenberg face surpriza in calificarile din Brazilia

voteaza
(0/ 0)
Hulkenberg face surpriza in calificarile din Brazilia
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Nico Hulkenberg a obtinut cel mai bun timp al calificarilor din Brazilia, urmand sa plece pentru prima oara in cariera din pole position intr-un mare premiu de Formula 1. Germanul va fi urmat de Vettel, Webber, Hamilton si Alonso.

 
 
Calificarile Marelui Premiu de Formula 1 al Braziliei au produs cea mai mare surpriza a actualului sezon. Astfel, tanarul pilot german al echipei Williams, Nico Hulkenberg a reusit cel mai rapid timp, dupa o evolutie entuziasmanta.

Hulkenberg, aflat la primul sau sezon in Marele Circ, s-a impus cu un timp de 1 min 14,470 sec, fiind urmat de pilotii Red Bull, Sebastian Vettel si Mark Webber. Acestia au reusit timpi cu peste o secunda mai slabi decat cel al germanului si au fost despartiti de o diferenta infima, de putin peste o zecime de secunda.

Pe pozitia a patra in cursa de la Interlagos va porni Lewis Hamilton, pilotul McLaren Mercedes, iar de-abia de pe cinci va pleca liderul actual al clasamentului pilotilor, spaniolul Fernando Alonso.

Ziua buna a masinilor Williams a fost completata de Rubens Barrichello, cel care a reusit si el un timp bun, urmand sa plece de pe pozitia a sasea a grilei de start. Celalalt brazilian insa, Felipe Massa, a dezamagit inca o data crunt, continuandu-si sezonul sub asteptari si obtinand doar al noualea timp al calificarilor.

Din primii zece vor mai pleca Robert Kubica, locul 7, Michael Schumacher, locul 8 si Vitali Petrov, locul 10, in timp ce campionul mondial en-titre, cel care declara inainte de cursa de la Interlagos ca nu a renuntat la visul de a fi din nou campion mondial, si-a compromis definitiv sansele, urmand sa plece in cursa de-abia de po pozitia a 11-a.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0759 :: 17.79MB