No SSO cookie

Horner si Newey si-au prelungit si ei contractele

voteaza
(0/ 0)
Horner si Newey si-au prelungit si ei contractele
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

La putin timp dupa anuntarea prelungirii contractului cu Sebastian Vettel, echipa de Formula 1 Red Bull Racing a anuntat si prelungirea intelegerii cu Christian Horner si Adrian Newey.

 
 
Echipa de Formula 1 Red Bull da lovitura dupa lovitura, anuntand, dupa prelungirea contractului cu campionul mondial al pilotilor de anul trecut, Sebastian Vettel, si prelungirea intelegerilor cu doi dintre cei mai importanti oficiali, Christian Horner si Adrian Newey.

Adrian Newey este unul dintre cei mai cunoscuti si mai apreciati ingineri din istoria Formula 1, el reusind sa castige pana acum titlul mondial la constructori cu trei echipe, Williams, McLaren si Red Bull. Termenii noii intelegeri dintre Red Bull Racing si britanicul de 42 de ani sunt inca necunoscuti, ei nefiind dati publicitatii.

De altfel, Christian Horner a declarat ca termenii contractului cu Newey sunt neimportanti si irelevanti in conditiile in care acesta '' nu cred ca a citit vreodata vreun contract''. In plus, se pare ca intelegerea de prelungire a actualului contract cu Newey a fost realizata inca de anul trecut in mod verbal, acum semnandu-se si actele.

Nici in ceea ce-l priveste pe Horner si contractul sau cu Red Bull nu se cunosc foarte multe detalii legate de termeni sau de partea financiara, acesta fiind managerul Red Bull inca din sezonul 2005.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1074 :: 22.1MB