No SSO cookie

Horner, dezamagit de Webber

voteaza
(0/ 0)
Horner, dezamagit de Webber
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Christian Horner l-a criticat public pe Mark Webber, cel care a suferit o accidentare spre sfarsitul sezonului trecut, accidentare de care nu a informat pe nimeni din cadrul echipei Red Bull.

 
 
Christian Horner, seful echipei de Formula 1 Red Bull, s-a declarat dezamagit de atitudinea pilotului australian Mark Webber, cel care a incheiat sezonul 2010 cu o accidentare la umar despre care nu i-a informat pe inginerii si mecanicii echipei.

Webber a facut dezvaluirile in legatura cu accidentarea suferita inaintea Marelui Premiu al Japoniei intr-o autobiografie publicata recent. La momentul in care australianul a cazut de pe bicicleta si si-a fracturat umarul, acesta se afla pe primul loc in ierarhia generala a pilotilor.

In aceste conditii, speculatiile conform carora prestatia din ultimele patru curse a lui Webber a fost afectata au ajuns si la urechile lui Horner, acesta simtindu-se tradat de pilotul sau. '' Nu stiam nici despre carte, cu atat mai putin de accidentare. '' a declarat britanicul, adaugand: '' Este cu siguranta dezamagitor faptul ca Mark nu a spus nimic nimanui. Pilotii nostri au obligatia sa se asigure ca se pastreaza in forma. Se pare ca bicicletele nu sunt cel mai bun prieten al lui Mark, asa ca poate ar fi mai bine daca ar tine distanta fata de ele.''


Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1176 :: 17.78MB