No SSO cookie

Hispania se gandeste sa-l dea in judecata pe Chandhok

voteaza
(0/ 0)
Hispania se gandeste sa-l dea in judecata pe Chandhok
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Patronul echipei de F 1 Hispania a declarat ca exista sanse mari ca fostul pilot al HRT sa fie actionat in judecata, dupa ce nu a reusit sa-si respecte clauzele contractuale din 2010.

 
 
Echipa de Formula 1 Hispania Racing se gandeste sa-l actioneze in instanta pe fostul pilot al teamului iberic, indianul Karun Chandhok, acesta fiind acuzat ca a incalcat anumite clauze din contractul dintre cele doua parti.

Colin Kolles, patronul echipei HRT, a declarat ca lui Chandhok i-a fost reziliat contractul la jumatatea sezonului 2010 '' pentru ca nu si-a respectat obligatiile contractuale'', prin aceasta intelegandu-se ca indianul nu a reusit sa aduca sponsorii pe care i-a promis la semnarea intelegerii cu Hispania.

Kolles a declarat ca echipa a avut multa rabdare cu Karun Chandhok, dar ca, in momentul in care acesta nu a fost capabil sa-si indeplineasca niciuna dintre promisiuni pana la Grand Prixul Germaniei, Hispania n-a mai avut de ales si i-a reziliat acestuia contractul.

Exista zvonuri care spun ca pilotul indian ar fi garantat o sustinere materiala de nu mai putin de 8 milioane de euro, din care nu a reusit sa furnizeze pana la urma decat 2 milioane de euro. Acesta ar fi unul din motivele pentru care Hispania nu a putut sa efectueze modificarile tehnice si imbunatatirile pe care si le propusese, Colin Kolles declarand, conform unor surse neoficiale, ca evolutiile slabe ale echipei datorandu-se si acestui aspect.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0893 :: 22.11MB