No SSO cookie

Hispania nu este ingrijorata de Karthikeyan

voteaza
(0/ 0)
Hispania nu este ingrijorata de Karthikeyan
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Oficialii echipei de Formula 1 Hispania nu sunt ingrijorati de evolutiile din teste ale indianului Karthikeyan, cu toate ca acesta a fost mai lent la Barcelona decat Vitantonio Liuzzi si Giorgio Mondini, cei care nu sunt piloti obisnuiti ai teamului spaniol.

 
 
Un purtator de cuvant al echipei de Formula 1 Hispania Racing a declarat ca oficialii acestei echipe nu sunt ingrijorati de evolutiile destul de palide ale indianului Narain Karthikeyan din testele de pana acum si in special din sesiunea de teste de la Barcelona.

Karthikeyan, cel care este confirmat pentru un loc de titular la HRT pentru 2011, a alergat la Barcelona impotriva italianului Vitantonio Liuzzi si a elvetianului Giorgio Mondini, acestia doi din urma aflandu-se la prima intalnire cu un monopost Hispania. Cu toate acestea, indianul a fost cel mai lent dintre cei trei, Liuzzi depasindu-l cu mai bine de o secunda, iar Mondini cu peste doua secunde.


'' Nu suntem ingrijorati de rezultatele testului. ''
a declarat cu toate acestea purtatorul de cuvant Hispania, adaugand: '' Toata lumea stie ca in timpul unor teste timpii nu sunt cei mai importanti.''

In ceea ce priveste identitatea celui care va fi desemnat al doilea pilot Hispania si momentul numirii acestuia, purtatorul de cuvant al ibericilor a fost extrem de misterios si s-a rezervat sa spuna ca am putea astepta pana cu putin inaintea Marelui Premiu al Australiei pana cand acesta va fi anuntat.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1001 :: 17.78MB