No SSO cookie

Hispania este de vanzare

voteaza
(0/ 0)
Hispania este de vanzare
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Proprietarul echipei de Formula 1 Hispania doreste sa cedeze echipa, in conditiile in care se inregistreaza probleme financiare extrem de grave, neexistand in acest moment nici masina, nici piloti si nici sponsori.

 
 
Echipa de Formula 1 Hispania Racing, debutanta in sezonul 2010, este de vanzare, in ciuda unor noi investitii anuntate de fostul sef al companiei Telefonica, Juan Villalonga.

Situatia echipei Hispania pare una cu adevarat dramatica in acest moment, mai ales dupa despartirea de partenerul Toyota Motorsport. Astfel, Hispania nu are acum nici masina, nici baza de pregatire, nici piloti si nici sponsori potenti, singurul lucru care le-a mai ramas fiind un motor Cosworth.

Colin Kolles, managerul echipei, a declarat totusi ca situatia nu este atat de grava, ca masina va fi construita intr-un fel sau altul si ca se vor gasi si doi piloti pentru sezonul 2011. In privinta momentului numirii acestora, Kolles a declarat ca nu este niciun fel de graba, in conditiile in care termenul limita este cu trei zile inainte de prima cursa.

Jose Ramon Carabante, actualul proprietar al echipei, nu a dorit sa ofere nicio declaratie oficiala, dar se pare ca este pregatit sa vanda echipa si locul in Formula 1, cu conditia sa gaseasca un cumparator interesat.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1458 :: 22.03MB