No SSO cookie

Heidfeld va da in judecata echipa Renault

voteaza
(0/ 0)
Heidfeld va da in judecata echipa Renault
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pilotul german Nick Heidfeld a anuntat ca va actiona in instanta echipa de Formula 1 Renault dupa ce a fost inlocuit cu brazilianul Bruno Senna.

 
 

Germanul Nick Heidfeld a anuntat oficial ca se pregateste sa actioneze in instanta echipa de Formula 1 Lotus Renault. Heidfeld este nemultumit de inlocuirea sa cu Bruno Senna si afirma ca are un contract care ii asigura locul de pilot titular Renault pana la finele sezonului.

Echipa de F1 Renault, care l-a semnat pe Heidfeld la debutul acestui sezon pentru a-l inlocui pe polonezul Robert Kubica, a decis schimbarea germanului cu Bruno Senna, brazilianul urmand a alerga pentru echipa franceza cel putin in doua curse, cea de saptamana aceasta, de la Spa si cea de la Monza, din Italia.

Cu toate acestea, Heidfeld nu are de gand sa renunte foarte usor la locul sau in Formula 1 si va actiona echipa Renault la Curtea Suprema. '' Nick are un contract valabil pana la finele anului sa fie unul dintre cei doi piloti titulari Renault si nu avem de gand sa cedam, nici daca ne va fi oferita o compensatie financiara. '' a declarat Stefan Seitz, avocatul pilotului german.

Si managerul lui Heidfeld, Andre Theuerzeit, a declarat ca pozitia pilotului german va fi una de forta si ca acesta va face totul pentru a i se da din nou dreptul de a concura in Formula 1. '' Suntem dezamagiti ca echipei i s-a dat voie sa-l inlocuiasca pe Nick in urmatoarele saptamani, dar suntem increzatori ca acest lucru se va schimba in curand. '' a spus Theuerzeit.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0630 :: 17.78MB