No SSO cookie

Heidfeld se plange de lipsa sprijinului financiar

voteaza
(0/ 0)
Heidfeld se plange de lipsa sprijinului financiar
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Germanul Nick Heidfeld se plange de lipsa unui suport financiar important, ceea ce va face foarte grea misiunea sa de a se regasi si in sezonul viitor in Formula 1.

 
 
Pilotul german de Formula 1 Nick Heidfeld a dezvaluit ca lipsa sprijinului financiar ii diminueaza serios sansele de a se mai regasi si din sezonul viitor la volanul unui monopost de F1.

In ciuda revenirii sale pentru ultimele cinci curse ale sezonului 2010 la Sauber, Heidfeld nu va fi pastrat la echipa elvetiana si pentru anul viitor, fiind deja anuntati ca piloti titulari Kamui Kobayashi si mexicanul Sergio Perez. Pilotul german, ajuns la varsta de 33 de ani, spune ca este determinat sa demonstreze ca merita sa ramana in Formula 1, dar ii va fi extrem de greu sa faca acest lucru din cauza ca nu este un pilot care sa vina ''cu bani de acasa''.

''Din nefericire, in acest moment in Formula 1 nu mai conteaza atat de mult cum stii sa pilotezi o masina si ce poti sa oferi in materie de talent, viteza si abilitati de inginerie.'' a declarat Nick Heidfeld, adaugand ca '' Exista mai multi factori care joaca un rol in evaluarea unui pilot, iar pe multi dintre acestia eu nu-i pot furniza. Nu am sprijinul pe care il au altii.''

Heidfeld a incheiat prin a spune ca ar exista sponsori interesati de a-l sprijini si pe el, insa acestia nu pot oferi nimic inainte ca germanul sa-si asigure un loc la o echipa de Formula 1 pentru sezonul viitor.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1043 :: 17.78MB