No SSO cookie

Heidfeld: Nu simt nicio presiune

voteaza
(0/ 0)
Heidfeld: Nu simt nicio presiune
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Nick Heidfeld a declarat ca nu simte nicio presiune din partea oficialilor noii sale echipe, in ciuda faptului ca experienta sa il obliga la asumarea anumitor responsabilitati.

 
 
Germanul Nick Heidfeld, noul pilot al echipei de Formula 1 Lotus-Renault, a declarat ca nu simte niciun fel de presiune din partea oficialilor noii sale echipe si ca va intra linistit pe circuit in debutul sezonului 2011.

Heidfeld i-a luat locul accidentatului Robert Kubica si va face echipa cu tanarul, talentatul, dar neexperimentatul Vitaly Petrov. In aceste conditii, germanul, care are la activ 174 de curse si 225 de puncte in Marele Circ in cariera, este vazut de multi ca noul lider al echipei Renault.

Si, cu toate ca recunoaste ca experienta sa ii impune anumite responsabilitati la Lotus-Renault, Nick Heidfeld nu este de parere ca exista o presiune de orice fel pentru ca el sa obtina rezultate iesite din comun. '' Nu simt nicio presiune din partea echipei. Cred ca toata lumea este multumita cu ceea ce am facut pana acum aici, iar reactiile pozitive ajuta intotdeauna la moral. '' a spus germanul in varsta de 33 de ani.


Heidfeld a mai negat si speculatiile conform carora echipa Renault s-ar afla sub presiunea noului sponsor Genii, cel care isi doreste cu orice pret ca teamul sa se afle in elita Formula 1 in 2011. '' Nu cred ca echipa este privita pur si simplu ca un mijloc de facut bani. Cred ca cele mai importante sunt performantele de pe circuit, iar acestea se pot obtine in timp si cu multa rabdare. '' si-a incheiat germanul declaratia.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1786 :: 22.04MB