No SSO cookie

Hamilton: Vreau cat mai multe puncte in Ungaria

voteaza
(0/ 0)
Hamilton: Vreau cat mai multe puncte in Ungaria
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Britanicul Lewis Hamilton nu s-a aratat foarte dezamagit de locul doi obtinut in calificarile de la Budapesta si a declarat ca obiectivul sau pentru cursa maghiara este obtinerea a cat mai multe puncte.

 
 

Pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton s-a declarat satisfacut dupa locul secund ocupat in calificarile Marelui Premiu din Ungaria si a spus ca isi doreste sa obtina cat mai multe puncte in cursa de la Budapesta de duminica.

Hamilton s-a impus cu doar o saptamana in urma la Nurburgring, iar primele doua sesiuni de antrenamente libere din Ungaria au demonstrat ca britanicul este cel mai rapid pilot al momentului. Totusi, pilotul McLaren a fost invins pana la urma in calificarile de la Hungaroring, Sebastian Vettel depasindu-l cu mai putin de doua zecimi de secunda.

'' Cred totusi ca acest loc doi este o realizare foarte buna pentru noi. '' a declarat suprinzator Hamilton dupa calificari. '' Stiam de saptamana trecuta ca avem o viteza buna, iar ieri( n.r.: vineri) a fost o zi excelenta pentru noi. Astazi, Red Bull a mai revenit putin, iar Vettel a facut pana la urma destul sa ma invinga. Cu toate astea, locul doi este unul foarte bun si imi poate permite sa fac multe puncte in aceasta saptamana. '' a adaugat fostul campion mondial.

Hamilton a dorit sa-l felicite si pe Jenson Button, coechipierul sau de la McLaren, cel care va lua startul de pe locul trei al grilei. '' Este extraordinar sa avem ambele masini pe primele doua linii ale grilei de start, iar asta demonstreaza ca masina noastra este din ce in ce mai rapida si mai puternica. '' a declarat castigatorul din Germania de saptamana trecuta.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0841 :: 17.78MB