No SSO cookie

Hamilton: Suntem cel putin la fel de rapizi ca in Germania

voteaza
(0/ 0)
Hamilton: Suntem cel putin la fel de rapizi ca in Germania
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Britanicul Lewis Hamilton a declarat dupa antrenamentele din Ungaria de vineri ca este increzator ca poate repeta evolutia de saptamana trecuta, din Germania, in acest week-end.

 
 

Pilotul britanic Lewis Hamilton s-a declarat extrem de satisfacut dupa cele doua sesiuni de antrenamente libere de vineri din Ungaria. Hamilton a fost cel mai rapid in ambele sesiuni si este de parere ca are toate sansele sa repete performanta din Germania si sa castige a doua cursa de Formula 1 consecutiva.

'' Este un sentiment extraordinar sa incepi week-endul in frunte. '' a declarat pilotul McLaren la finalul unei sesiuni de vineri dupa-amiaza in care a avut un timp mai bun cu peste doua zecimi de secunda decat al ocupantului locului secund, spaniolul Fernando Alonso.

'' Am avut o zi de vineri mult mai buna decat saptamana trecuta la Nurburgring, asa ca nu pot decat sa fiu fericit. Masina arata competitiv, avand in vedere timpii din primele antrenamente, dar si combustibilul pe care l-am avut la bord. '' a mai spus Hamilton, cel care va pleca din postura de favorit la victorie pentru prima data in acest sezon.

Cu toate acestea, pilotul echipei McLaren Mercedes a dorit sa-si mentina picioarele pe pamant si a subliniat ca timpii din antrenamentele de vineri pot fi foarte inselatori. Un lucru este clar insa pentru Hamilton, si anume acela ca fostul campion mondial va fi printre protagonistii cursei de la Budapesta din aceasta duminica.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0861 :: 22.11MB