No SSO cookie

Hamilton, primul si in sesiunea a doua de antrenamente din Ungaria

voteaza
(0/ 0)
Hamilton, primul si in sesiunea a doua de antrenamente din Ungaria
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Britanicul Lewis Hamilton s-a impus in sesiunea a doua de antrenamente libere din Ungaria dupa ce facuse acelasi lucru si in prima sesiune de la Hungaroring.

 
 

Lewis Hamilton este in mare forma si se anunta drept principalul favorit la victorie in Marele Premiu de Formula 1 al Ungariei. Britanicul s-a impus in cea de-a doua sesiune de antrenamente libere de la Budapesta dupa ce facuse acelasi lucru si in prima astfel de sesiune.

Pilotul McLaren a reusit de data aceasta o evolutie chiar mai convingatoare, obtinand un timp de 1:21,018, cu doua zecimi si jumatate de secunda mai rapid decat timpul celui de-al doilea clasat, ibericul Fernando Alonso.

De altfel, toti timpii realizati in a doua sesiune de antrenamente au fost mai buni decat cei din sesiunea de vineri dimineata, conditiile de circuit imbunatatindu-se consistent. Aceasta nu a dus insa la cresterea diferentelor intre piloti, primii cinci clasati fiind departajati de doar jumatate de secunda.

Jenson Button a fost pilotul clasat pe locul trei, in vreme ce australianul Mark Webber nu a resimtit prea tare accidentul de dimineata si a obtinut al patrulea timp. Sebastian Vettel a fost doar al cincilea, in vreme ce Felipe Massa a obtinut locul sase si a confirmat ceea ce era evident inca din Germania, si anume ca Red Bull, McLaren si Ferrari sunt cu un esalon mai sus decat restul echipelor din Formula 1.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1106 :: 22.17MB