No SSO cookie

Hamilton il vrea campion mondial pe Webber

voteaza
(0/ 0)
Hamilton il vrea campion mondial pe Webber
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Lewis Hamilton, fostul campion mondial din 2008, a declarat ca spera ca Mark Webber sa obtina titlul mondial la piloti, el fiind cel mai in forma pilot de anul acesta.

 
 
Pilotul britanic de la McLaren Mercedes, Lewis Hamilton, a declarat ca si-ar dori sa-l vada pe Mark Webber castigand titlul mondial la piloti, in conditiile in care el nu mai poate obtine titlul suprem anul acesta.

Hamilton ar mai avea totusi sanse teoretice la obtinerea titlului, dar ar trebui in acelasi timp sa se impuna la Abu Dhabi, Alonso sa nu puncteze deloc, iar Vettel si Webber sa obtina puncte putine. In aceste conditii, chiar si britanicul a recunoscut ca nu mai viseaza la titlu si ca, in schimb, si-ar dori sa-l vada pe Webber campion.

'' Mi-ar placea sa-l vad pe Mark castigand. A facut o treaba extraordinara anul acesta. Sunt cu adevarat impresionat de forma pe care a aratat-o. '' a declarat fostul campion mondial din 2008.

Hamilton a declarat insa ca nu va face rabat de la niciun efort in cursa de pe circuitul de la Yas Marina si ca nu va conta prea tare pentru el lupta dintre Alonso, Webber si Vettel.

Pilotul britanic s-a referit si la numeroasele probleme pe care le-a intampinat de-a lungul sezonului 2010, spunand ca nu regreta accidentele de la Monza sau de la Singapore, deoarece acestea s-au petrecut pe fondul dorintei sale de a face lucruri mari cu o masina mai putin rapida decat a altora.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0782 :: 17.78MB