No SSO cookie

Hamilton ii cere sprijinul lui Button

voteaza
(0/ 0)
Hamilton ii cere sprijinul lui Button
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pilotul McLaren, Lewis Hamilton, a declarat ca isi doreste sa fie ajutat de coechipierul sau, Jenson Button, in ultimele doua curse ale sezonului pentru a castiga un nou titlu mondial la piloti.

 
 
Lewis Hamilton a facut publica dorinta sa de a fi sprijinit de coechipierul sau, Jenson Button, in ultimele doua curse ale sezonului, in conditiile in care sansele lui la titlu sunt considerabil mai mari fata de cele ale lui Button.

In ciuda faptului ca Jenson Button a anuntat deja ca nimic nu s-a terminat si ca va lupta pana in momentul in care va pierde orice sansa matematica la titlu, Hamilton a spus ca ar fi extraordinar sa-l aiba de partea sa pe campionul mondial en-titre.

''In mod evident suntem amandoi destul de departe, dar el este mai departe decat mine.'' a spus Hamilton dupa cursa nebuna din Coreea de Sud, adaugand ca '' Tot ce stiu e ca trebuie sa ma clasez cat mai sus, sa fac cat mai multe puncte posibile si ar fi fantastic daca Jenson ar fi alaturi de mine.''

Oficialii McLaren sunt inca destul de rezervati in ceea ce priveste acest subiect, limitandu-se la a declara pana acum ca aceasta problema va fi discutata inainte de Marele Premiu al Braziliei si ca inca nu este momentul potrivit pentru astfel de speculatii.

Lewis Hamilton se afla in acest moment la 21 de puncte distanta de liderul clasamentului general, spaniolul Fernando Alonso, in timp ce Jenson Button are de recuperat un deficit de nu mai putin de 42 de puncte.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0741 :: 17.78MB