No SSO cookie

Hamilton: Finalul de la Silverstone a fost unul nebun

voteaza
(0/ 0)
Hamilton: Finalul de la Silverstone a fost unul nebun
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Britanicul Lewis Hamilton s-a declarat partial satisfacut de cursa de la Silverstone, la finele careia a obtinut locul patru. Pilotul McLaren a caracterizat insa ultimele tururi ale cursei, in care a fost atacat de Felipe Massa, drept nebune.

 
 

Lewis Hamilton, pilotul de Formula 1 al echipei McLaren Mercedes, a caracterizat finalul de cursa de la Silverstone drept nebun si a spus ca '' mai aproape de atat nu se poate'', referindu-se atat la duelul sau cu Felipe Massa, cat si la faptul ca a fost aproape sa ramana fara combustibil.

Hamilton a avut o cursa fluctuanta in Anglia, luand startul de pe locul al zecelea, dar ajungand chiar pe locul al doilea la un moment dat. Britanicul a trebuit sa se multumeasca in final cu locul patru, loc pe care a fost nevoit sa-l apere cu un rezervor aproape gol in fata unui Massa dezlantuit.

'' Mai aproape de atat nu se poate! Ultimele tururi au fost o nebunie! '' a declarat Hamilton, in acelasi timp bucuros, dar si dezamagit ca nu a reusit sa se claseze pe podium in fata propriilor fani. '' Din nefericire in ultimele 20 de tururi, a trebuit sa fiu atent la consumul de combustibil, ceea ce a insemnat ca am fost nevoit sa-i cedez locul doi lui Webber si sa rezist si atacurilor lui Massa. '' a mai spus britanicul.

Cu toate acestea, pilotul McLaren declara ca nu ar fi avut de gand sa-i cedeze pozitia brazilianului nici daca ar mai fi durat cursa cateva tururi si ca acesta ar fi trebuit sa munceasca serios pentru a-l depasi. In ceea ce priveste randamentul masinii si comportarea inginerilor McLaren, Hamilton a dorit sa traga un semnal de alarma, intrebandu-se retoric de ce a fost nevoit el sa conserve combustibil, in vreme ce pilotii Ferrari si Red Bull zburdau fara griji pe circuit.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0642 :: 17.78MB