No SSO cookie

Hamilton, cel mai rapid in primele antrenamente din Ungaria

voteaza
(0/ 0)
Hamilton, cel mai rapid in primele antrenamente din Ungaria
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Britanicul Lewis Hamilton a fost cel mai rapid in primele antrenamente libere din Ungaria, intr-o sesiune in care australianul Mark Webber a fost protagonistul unui accident.

 
 

Pilotul britanic Lewis Hamilton a stabilit cel mai rapid timp al primei sesiuni de antrenamente libere de vineri din Ungaria. Pilotul McLaren a fost mai rapid decat ocupantul locului secund, Sebastian Vettel, cu doua zecimi de secunda si se anunta printre protagonistii cursei de la Hungaroring.

Fernando Alonso a fost al treilea, la o distanta de mai putin de o zecime de secunda de Sebastian Vettel, in vreme ce Mark Webber a obtinut al patrulea timp, australianul fiind chiar mai aproape de spaniol. Pentru Webber nu a fost insa cea mai fericita sesiune, pilotul Red Bull fiind protagonistul unui accident nesoldat insa cu daune foarte serioase.

De altfel, antrenamentele de vineri au fost presarate cu mici erori, conditiile de circuit fiind destul de dificile dupa ploile torentiale de joi din Ungaria. Cu toate acestea, ierarhia la varf nu a fost afectata aproape deloc, pe locurile cinci si sase clasandu-se britanicul Jenson Button si brazilianul Felipe Massa.

Antrenamentele de vineri au marcat si prima intalnire a brazilianului Bruno Senna cu Formula 1 in 2011, acesta inlocuindu-l la Renault pe germanul Nick Heidfeld. Senna nu a impresionat insa deloc, fiind cu sapte zecimi de secunda mai slab decat Vitaly Petrov si probabil ca nu va mai primi o ocazie de acest gen prea curand.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1329 :: 22.11MB