No SSO cookie

Hamilton, cel mai rapid in prima sesiune de antrenamente

voteaza
(0/ 0)
Hamilton, cel mai rapid in prima sesiune de antrenamente
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

In ciuda ingrijorarii generale cum ca pista proaspata din Coreea de Sud va provoca incidente, prima sesiune de antrenamente a decurs normal, Lewis Hamilton obtinand cel mai rapid timp.

 
 
Dupa toate speculatiile referitoare la starea precara a pistei circuitului din Coreea de Sud, prima sesiune de antrenamente desfasurata vineri a fost dusa la bun sfarsit, fara incidente importante, de toti pilotii. Lewis Hamilton si Robert Kubica au fost cei mai rapizi in aceasta prima sesiune de antrenamente.

Hamilton a iesit destul de tarziu pe circuit, lasand pilotii din linia a doua sa rodeze suprafata alunecoasa. Jaime Alguersuari si Nick Heidfeld au fost primii care au facut cunostinta cu asfaltul sud-coreean, fiind secondati imediat de pilotii Red Bull, Mark Webber si Sebastian Vettel.

Primul timp performant a fost realizat de Jenson Button, 1:43,095 secunde, Nico Hulkenberg fiind primul pilot care a reusit sa coboare sub timpul de 1 minut 43 secunde. Williams reusise la un moment dat chiar sa ocupe primele doua locuri, Hulkenberg fiind urmat de coechipierul sau, brazilianul Rubens Barrichello.

Pe masura ce pista se roda, iar timpul trecea, lucrurile au devenit si mai serioase, Lewis Hamilton facandu-si si el aparitia pe circuit cu 12 minute inainte de finalul sesiunii. Primul tur, prima reusita pentru britanic, stabilind cel mai rapid timp de pana atunci, 1:42,208. Imediat insa, Button si Kubica l-au depasit pe campionul mondial din 2008, cu timpi de 1:41,940 si 1:41,981.

Chiar in ultimul minut, Hamilton a reusit din nou un timp extrem de rapid, impunandu-se cu 1:40,887, urmat de Robert Kubica la sub o zecime distanta. Pe pozitia a treia s-a clasat Nico Rosberg, pe patru a venit Sebastian Vettel, iar al cincilea a incheiat Jenson Button. Liderul clasamentului general, Mark Webber, a avut al saptelea timp, in timp ce Felipe Massa, cel mai bine plasat pilot Ferrari, a fost de-abia al treisprezecelea.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0750 :: 17.79MB