No SSO cookie

Glock rateaza ultima sesiune de teste

voteaza
(0/ 0)
Glock rateaza ultima sesiune de teste
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Timo Glock are sanse foarte mari sa rateze ultima sesiune de teste de la Barcelona, dupa ce a suferit o operatie de apendicita.

 
 
Germanul Timo Glock va rata cel mai probabil ultima sesiune de teste din pre-sezon, care urmeaza sa aiba loc saptamana viitoare la Barcelona, dupa ce a suferit o operatie de apendicita.

John Booth, managerul echipei Virgin, echipa pentru care concureaza Glock, a dezvaluit ca germanul a suferit o criza brusca de apendicita, avand nevoie de operatie, dar ca aceasta a fost una ''de rutina'' si ca s-a desfasurat fara complicatii. Booth a mai spus si ca pilotul echipei sale este internat intr-un spital elvetian, acolo unde va mai ramane inca in jur de 24 de ore si ca recuperarea decurge bine.


In ceea ce priveste participarea la testele de la Barcelona, Booth a spus ca o decizie finala nu a fost luata inca, dar ca cel mai probabil germanul nu va alerga, pentru a-i asigura acestuia o recuperarea cat mai rapida si mai lina. Celalalt pilot titular Virgin, Jerome D'Ambrosio, va testa cel mai probabil singur, urmand sa alerge in toate cele patru zile de pe circuitul catalan.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1441 :: 22.11MB