No SSO cookie

Gerhard Berger crede ca Webber l-a lovit intentionat pe Rosberg

voteaza
(0/ 0)
Gerhard Berger crede ca Webber l-a lovit intentionat pe Rosberg
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Fostul pilot Gerhard Berger l-a acuzat pe Mark Webber ca l-ar fi lovit intentionat pe Nico Rosberg in Coreea de Sud, din dorinta de a scoate din cursa ori pe Fernando Alonso, ori pe Lewis Hamilton.

 
 
Fostul pilot de Formula 1 Gerhard Berger a facut o serie de acuzatii socante la adresa pilotului Red Bull, Mark Webber. Astfel, Berger crede ca Webber l-a acrosat intentionat pe Nico Rosberg in Coreea de Sud, dar ca australianul si-a gresit de fapt tinta, dorindu-si sa scoata din cursa pe Alonso sau pe Hamilton.

Mark Webber a fost nevoit sa abandoneze in turul 18 al Marelui Premiu al Coreei de Sud si a provocat in acelasi timp si abandonul pilotului Mercedes, Nico Rosberg, lovindu-l pe acesta dupa ce a lovit un zid de protectie.

Webber si-a cerut scuze la finalul cursei, spunand ca regreta extrem de mult neplacerea pe care i-a cauzat-o pilotului german de la Mercedes GP. Totusi, Berger crede ca aceste scuze au fost doar de fatada si ca de fapt Webber, furios din cauza accidentului sau, si-a dorit sa scoata pe altcineva din cursa alaturi de el.

'' Ar fi putut sa apese frana si sa se opreasca in zid'' a spus Berger, adaugand ca '' L-a scos pe Rosberg, dar nu el era tinta. Ar fi trebuit sa fie ori Fernando, ori Lewis.''

De asemenea, Berger considera ca Webber merita cel mai putin titlul dintre cei patru piloti inca cu sanse, fiind cel care a gresit cel mai mult si mai grav de-a lungul campionatului.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0980 :: 17.78MB