No SSO cookie

Formula 1 ar putea ajunge si in Vietnam

voteaza
(0/ 0)
Formula 1 ar putea ajunge si in Vietnam
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Un nou Mare Premiu de Formula 1 ar putea fi organizat in Vietnam, un proiect pentru construirea unui circuit fiind conceput de cunoscutul Hans Geist.

 
 
Vietnamul ar putea fi gazda unui nou Grand Prix de Formula 1 in urmatorii ani. Calendarul F 1, care s-a imbogatit foarte mult in ultimii ani si da semne ca s-ar imbogati si mai mult in viitor, ar putea astfel sa ajunga la peste 20 de curse intr-un singur sezon.

Hans Geist, cel care a fost implicat in realizarea unor alte proiecte de Formula 1 in Rusia, Austria sau Bahrain, a prezentat guvernului vietnamez un proiect in valoare de 150 de milioane de dolari pentru construirea unui circuit modern pe teritoriul statului asiatic.

Locul vizat pentru construirea circuitului ar fi in preajma golfului Nha Trang, din centrul provinciei vietnameze Khanh Hoa. Motivele invocate de Geist in favoarea crearii unui Grand Prix de F 1 in Vietnam sunt economia dinamica a acestei tari, precum si potentialul turistic din ce in ce mai valoros.

Nu exista inca o data stabilita pentru inceperea lucrarilor si nici macar nu exista inca o confirmare oficiala din partea vreunei oficialitati vietnameze, dar se pare ca lucrarile vor dura, din momentul in care vor fi demarate, trei ani de zile.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1563 :: 22.17MB