No SSO cookie

Ford va da in judecata Ferrari

voteaza
(0/ 0)
Ford va da in judecata Ferrari
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Compania americana Ford a dat publicitatii un comunicat prin care anunta ca va actiona in judecata in viitorul apropiat compania Ferrari, pe care o acuza de folosire ilegala a numelui de F150, care este marca inregistrata Ford.

 
 
Compania americana producatoare de autovehicule Ford a anuntat ca va actiona compania italiana Ferrari in instanta, dupa ce aceasta din urma a introdus numele F150 in Formula 1, in conditiile in care acelasi nume este folosit de Ford de ceva vreme.

In comunicatul oficial Ford se arata ca '' Ferrari foloseste numele pentru a capitaliza si a profita de pe urma unei marci inregistrate Ford de traditie si cu vechime pe piata auto''. Ford utilizeaza denumirea de F150 pentru una din camionetele firmei, aceasta fiind una dintre cele mai bine vandute astfel de marci din Statele Unite ale Americii.

Ford acuza Ferrari nu numai de folosirea unui nume care este marca inregistrata a lor, ci si de copierea logoului, cel italian semanand izbitor cu cel american. Se pare ca firma americana doreste despagubiri materiale consistente, ale caror cifre nu au fost inca dezvaluite, precum si interzicerea folosirii numelui de F150 de catre Ferrari in Statele Unite ale Americii.

De partea cealalta, Ferrari nu a facut inca nicio declaratie oficiala, singura referire la noua denumire ramanand cea de la lansarea noului monopost al echipei, atunci cand italienii au declarat ca aceasta a fost aleasa pentru a celebra a 150-a aniversare a unificarii Italiei.

Adrian Diaconescu


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1511 :: 22.18MB