No SSO cookie

Ferrari: Ross Brawn nu este solutia problemelor noastre

voteaza
(0/ 0)
Ferrari: Ross Brawn nu este solutia problemelor noastre
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Luca di Montezemolo, presedintele Ferrari, a negat ca echipa italiana ar fi interesata de aducerea lui Ross Brawn in conducere.

 
 

Presedintele Ferrari, italianul Luca di Montezemolo, a declarat ca Ross Brawn nu este solutia problemelor scuderiei si ca acesta nu este luat in considerare pentru un post de conducere in acest moment.

Ferrari se indreapta spre un nou sezon de Formula 1 ratat, Red Bull adjudecandu-si practic din nou atat titlul pilotilor, cat si pe cel al constructorilor. Mai mult decat atat, echipa italiana nu se poate lauda in 2011 decat cu o victorie, cu un start din prima linie si cu niciun pole-position.

In aceste conditii, schimbarile la nivelul echipei tehnice au inceput deja, fostul director tehnic Aldo Costa fiind inlocuit de Pat Fry. Ross Brawn, actualul manager Mercedes, parea si el una din variantele pentru un post in echipa tehnica Ferrari, de numele acestuia legandu-se numeroasele succese ale team-ului italian din perioada de glorie in care Michael Schumacher alerga pentru scuderie.

Cu toate acestea, Luca di Montezemolo, presedintele Ferrari, a fost foarte categoric in declaratiile sale si a spus ca in acest moment este exclusa orice oferta pentru Ross Brawn. '' Angajarea acestuia a fost propusa, a fost luata in considerare, dar s-a ajuns la concluzia ca nu aceasta este solutia si deci venirea lui in acest moment este imposibila. '' a spus Montezemolo.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0719 :: 17.78MB