No SSO cookie

Ferrari il vrea pe Button in locul lui Massa

voteaza
(0/ 0)
Ferrari il vrea pe Button in locul lui Massa
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Echipa de Formula 1 Ferrari cauta deja un inlocuitor pentru brazilianul Felipe Massa, cel al carui contract cu scuderia italiana va expira la finele acestui an. Jenson Button este vazut ca partenerul perfect pentru Fernando Alonso, cu toate ca britanicul nu va fi lasat prea usor de McLaren sa plece.

 
 

Ferrari a declansat operatiunea de inlocuire a lui Felipe Massa, brazilianul care se afla de ceva vreme in dizgratia conducerii, de vina fiind rezultatele destul de slabe. In aceste conditii, scuderia italiana il doreste foarte mult pe Jenson Button, britanicul ce ar urma sa faca echipa cu Fernando Alonso.

Totusi, este greu de crezut ca echipa care are sediul la Maranello va putea sa-si asigure serviciile fostului campion mondial din 2009, in ciuda faptului ca intelegerea acestuia cu McLaren expira la finele acestui sezon. Astfel, se pare ca McLaren se pregateste sa activeze o clauza din contractul cu Button, clauza care le permite oficialilor britanici sa-i prelungeasca intelegerea pilotului in mod automat pe o perioada de un an de zile.

Mai mult decat atat, se pare ca oficialii McLaren Mercedes vor sa-i ofere lui Button in cel mai scurt timp un contract chiar pe o perioada mai lunga, impreuna cu o crestere salariala semnificativa fata de cele sase milioane de lire sterline pe care le incaseaza in acest moment anual fostul pilot de la Brawn.

Cu toate acestea, o portita ar exista pentru Ferrari, Jenson Button afirmand recent ca '' nu vede rostul semnarii unui contract pe un termen lung cu McLaren''. Button a adaugat ca, in ceea ce priveste sezonul 2012 nu are niciun cuvant de spus, avand acea clauza care le permite celor de la McLaren sa-i prelungeasca contractul in mod unilateral, dar ca dupa acest sezon doreste sa se gandeasca bine la viitorul sau in Marele Circ.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1300 :: 22.14MB