No SSO cookie

Ferrari a scapat fara penalizari suplimentare

voteaza
(0/ 0)
Ferrari a scapat fara penalizari suplimentare
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ziua de ieri a fost ziua in care consiliul FIA WMSC (World Motor Sport Council) s-a intrunit pentru a discuta penalizarea echipe Ferrari F1. Acesta a fost supusa unor investigatii cu privire la Grand Prix-ul Germaniei.

 
 
Ferrari a fost supusa unor investigatii dupa dubla victorie din Grand Prix-ul Germaniei din 25 iulie 2010. Felipe Massa era in fruntea plutonului, iar pe locul doi a fost urmat de colegul Fernando Alonso. Massa a fost anuntat prin intermediul radioului de echipa ca este mai rapid decat Alonso si a fost intrebat daca intelege ce inseamna acest lucru.

Dupa incheierea cursei, FIA a amendat scuderia italiana pentru incalcarea unor prevederi care interzic ordinele de echipa. Massa a permis coechipierului sa-l depaseasca, astfel Alonso clasandu-se pe locul 1. Aceasta manevra a iscat multe controverse, scuderia Ferrari fiind aspru ciriticata de rivali.

Consiliul FIA a decis ieri la Paris ca Ferrari nu va suferi nici o alta penalizare. Ferrari a trebuit sa plateasca doar cei 100.000 de dolari, amenda primita imediat dupa terminarea Grand Prix-ului Germaniei. Se pare ca aceasta decizie a fost unanima.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0950 :: 22.11MB