No SSO cookie

Echipa Williams, increzatoare in pastrarea locului sase

voteaza
(0/ 0)
Echipa Williams, increzatoare in pastrarea locului sase
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Oficialii Wiliams sunt determinati in a-si pastra pozitia a sasea in clasamentul constructorilor si dupa ultima etapa a sezonului.

 
 
Inginerii echipei Williams par destul de increzatori ca echipa va putea sa-si pastreze pozitia a sasea in clasamentul constructorilor si dupa ultima cursa a sezonului, cea din Abu Dhabi. In acest moment, Williams are un singur punct avantaj fata de echipa clasata pe sapte, Force India.

Nico Hulkenberg a fost cel care a dus echipa Williams peste Force India in clasamentul general, tanarul pilot german obtinand un loc opt in Brazilia. Totusi, avand in vedere ca Hulkenberg a plecat la Interlagos de pe primul loc pe grila de start, directorul tehnic Williams, Sam Michael, nu s-a declarat intru totul satisfacut de performanta germanului.

'' Performanta din calificari a fost exceptionala. Nico nu a gresit nimic, a incalzit perfect pneurile si a pilotat impecabil.'' a declarat Sam Michael, adaugand insa ca '' Bineinteles ca ne-am fi asteptat la mai multe in cursa. Era clar ca nu vom putea sa ne batem pentru podium, dar ne-am fi asteptat sa fim macar in lupta pentru pozitia a sasea.''

Sam Michael a concluzionat, spunand ca una peste alta este multumit de evolutia lui Hulkenberg in Brazilia si ca asteapta o evolutie buna de la ambii piloti ai echipei in Abu Dhabi, evolutie care sa permita Williams sa-si pastreze locul sase la constructori.


Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0968 :: 22.18MB