No SSO cookie

Ecclestone vrea ploaie artificiala pe circuitele de F1

voteaza
(0/ 0)
Ecclestone vrea ploaie artificiala pe circuitele de F1
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Bernie Ecclestone are de gand sa propuna o noua masura pentru sporirea spectacolului in Formula 1, si anume crearea unor conditii artificiale de ploaie timp de cateva tururi la anumite curse.

 
 
Bernie Ecclestone a gasit o noua metoda prin care sa creeze spectacol la cursele de Formula 1. Astfel, mogulul F1 isi doreste sa introduca stropitori pe anumite circuite pentru a crea in mod artificial curse desfasurate in conditii de ploaie, curse care se stie ca aduc spectacol si mult imprevizibil.

'' Uitati-va la cursele de acum. Depasirile sunt practic imposibile pe uscat, in conditiile in care exista o singura trasa in care se poate ajunge la viteza maxima. '' si-a inceput pledoaria octoagenarul, cel care si-a amintit ca '' am avut intotdeauna curse dintre cele mai spectaculoase pe ploaie''.

Ecclestone a vorbit si despre conditiile in care s-ar putea porni stropitorile pe circuit. Astfel, boss-ul F1 are de gand sa propuna crearea conditiilor de ploaie timp de aproximativ 20 de minute sau zece tururi si sa ofere un avertisment de doua minute echipelor, pentru ca toata lumea sa aiba parte de aceleasi conditii.

In ceea ce priveste ultimele masuri introduse de FIA pentru a spori numarul depasirilor, Ecclestone s-a alaturat si el listei de sceptici, declarand ca uzul eleronului reglabil este destul de greu de controlat de stewarzi si in acelasi timp destul de periculos pentru piloti, putand conduce la incidente.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1245 :: 22.11MB