No SSO cookie

Ecclestone recunoaste ca a dat mita

voteaza
(0/ 0)
Ecclestone recunoaste ca a dat mita
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Bernie Ecclestone a recunoscut oficial ca i-a oferit mita bancherului Gerhard Gribkowsky. Totusi, mogulul Formula 1 a declarat ca a facut acest lucru doar pentru ca a fost amenintat.

 
 

Mogulul Formula 1 Bernie Ecclestone a recunoscut pentru prima data ca i-a dat mita in valoare de 44 de milioane de dolari bancherului german Gerhard Gribkowsky. Acest lucru s-a intamplat in 2005, dar britanicul insista ca a platit acesti bani doar pentru ca a fost amenintat.

Gribkowsky a fost pus sub acuzare in aceasta saptamana pentru luare de mita in valoare de 44 de milioane de dolari in cadrul unei tranzactii a drepturilor comerciale din Formula 1. In aceste conditii, procurorii germani au declansat o investigatie in ceea ce-l priveste pe Ecclestone pentru a determina rolul acestuia in afacere.

Octuagenarul a recunoscut acum ca ar fi oferit acei bani, dar doar pentru ca a fost amenintat ca vor iesi la iveala alte tranzactii financiare facute de Ecclestone. Mai mult decat atat, britanicul spune ca nu avea nimic de ascuns, dar ca orice investigatie l-ar fi facut sa piarda bani importanti, asa ca a acceptat sa-l plateasca pe Gribkowsky in schimbul linistii acestuia.

'' M-am consultat cu avocatii mei atunci, iar acestia mi-au spus ca, si daca nu am nimic de ascuns, ar trebui sa platesc, pentru ca daca s-ar declansa anumite investigatii, as petrece ani de zile in instanta si m-ar costa mai multi bani. '' a dezvaluit Ecclestone motivele pentru care i-a oferit mita bancherului german.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0988 :: 22.17MB