No SSO cookie

Ecclestone neaga acuzatiile de mita

voteaza
(0/ 0)
Ecclestone neaga acuzatiile de mita
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Bernie Ecclestone neaga vehement informatiile conform carora ar fi oferit mita in valoare de 50 de milioane de dolari in cadrul tranzactiei pachetului majoritar de actiuni din Formula 1 si ii anunta cu actionarea in instanta pe cei care vor insista sa lege numele sau de aceasta afacere.

 
 
Bernie Ecclestone a negat acuzatia conform careia ar fi platit o mita in valoare de nu mai putin de 50 de milioane de dolari fostului bancher Gerhard Gribkowsky. Acesta a fost de curand arestat pentru primirea de foloase necuvenite in contul vanzarii unei parti importante a actiunilor din Formula 1.

Afirmatiile lui Ecclestone vin dupa ce si compania care a achizitionat pachetul majoritar al actiunilor din F 1, CVC Capital Investment, a negat ca ar fi luat parte in vreun fel la tranzactia cu Gribkowsky.

'' Ceea ce speculeaza ziarele din Germania si suspecteaza procurorii este fals. Sunt numai porcarii. '' si-a inceput atacurile octoagenarul de la conducerea F 1, adaugand: '' Nu inteleg de ce ar fi trebuit sa-i ofer bani. Era de partea mea in procesul de negociere si nu aveam niciun motiv pentru care sa incerc sa-l conving. ''

Ecclestone a amenintat cu actionarea in instanta a tuturor celor care vor continua sa lanseze acuze nefondate si lipsite de probe la adresa sa. In privinta modului in care Gribkowsky ar fi putut intra in posesia unei sume atat de importante de bani, britanicul nu a dorit sa se pronunte, indemnand sa fie intrebate bancile, care l-ar fi putut plati pe acesta.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1721 :: 22.16MB