No SSO cookie

Ecclestone il ataca pe Todt

voteaza
(0/ 0)
Ecclestone il ataca pe Todt
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Bernie Ecclestone l-a criticat dur pe Jean Todt, presedintele FIA, despre care a spus ca a facut numai rau motorsportului.

 
 
Bernie Ecclestone l-a criticat pentru prima data in mod deschis pe Jean Todt de cand acesta din urma ocupa functia de presedinte al Federatiei Internationale de Automobilism. Astfel, Ecclestone spune despre francez ca nu a facut si nu face bine motorsportului.

Todt a preluat sefia organismului de conducere al automobilismului in octombrie 2009 de la Max Mosley si, spre deosebire de predecesorul sau, a iesit mult mai putin in evidenta, preferand un rol mai important in culisele Formula 1.

Cu toate acestea, Ecclestone il pune acum la zid pe francez, pe care-l caracterizeaza ca pe un ''Max al oamenilor saraci'', preocupat prea mult '' sa sarute copiii si sa stranga mainile oamenilor'' si mai putin concentrat pe ce are de facut pentru a ajuta Formula 1.

Decizia care l-a enervat cel mai tare pe Bernie Ecclestone a fost cea legata de introducerea in F1 a unor motoare mai mici, cu o capacitate de doar 1,6 litri, incepand cu sezonul 2013. Octuagenarul a spus despre aceasta ca '' este o gluma'' si ca ar trebui modificate prevederile regulamentului inainte sa fie prea tarziu.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1535 :: 18.32MB